labeaute

Καλό Μήνα, με Σελήνη στον Κριό σήμερα, η οποία θα φέρει για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα συναισθηματική ικανοποίηση και απρόσμενη χαρά. Απολαμβάνουμε μία δυναμική ημέρα.

Κριός

Σήμερα θα είσαι στα καλύτερα σου! Σε διακρίνουν τόλμη, δυναμικότητα, θάρρος, ενθουσιασμός, ενέργεια και κέφι. Μην κολλάς λοιπόν σε ανούσιες αντιπαραθέσεις ή μικροκαυγάδες που ενδεχομένως θα προκύψουν. Απόλαυσε την εύνοια της ημέρας και εκμεταλλεύσου την τύχη σου.

vivliopoleio

Ταύρος

Σήμερα θα επιλέξεις την απομόνωση και την ηρεμία σου. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου και επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στην ψυχική και συναισθηματική σου κατάσταση. Μέσα από συγκυρίες και καταστάσεις που θα προκύψουν, αναγνωρίζεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις πραγματικές σου επιθυμίες. Για να τις εκπληρώσεις, κινήσου παρασκηνιακά και φρόντισε οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά και τα σχέδια σου.

Δίδυμοι

Η ημέρα της έκπληξης και της αλλαγής, μόλις ήρθε. Ετοιμάσου για απότομες, αλλά σίγουρα θετικές, ανατροπές στη ζωή σου. Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, ενδυνάμωση και ενθουσιασμό. Οι φίλοι είναι δίπλα σου, σε κάθε σου επιθυμία και έρχεστε σαφώς πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους σε σένα, με λόγια και πράξεις. Να ακούς τις συμβουλές τους, χωρίς δισταγμό.

Καρκίνος

Θα καταφέρεις να πετύχεις την αποδοχή των ανθρώπων με ευκολία, γεγονός που το έχεις ανάγκη σήμερα. Οι ώριμες αντιδράσεις σου, αλλά και οι σοφές και προσεκτικές σου απαντήσεις και αποκρίσεις, κερδίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, ακόμα κι αν αυτό ξυπνήσει τον φθόνο σε ανταγωνιστές και αντιπάλους. Καταφέρνεις όμως και έχεις εσύ το “πάνω χέρι” στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δείχνεις με ποικίλους τρόπους τι και πόσα αξίζεις.

Λέων

Σήμερα καταφέρνεις και μετατρέπεις αισθήματα και βαθιές ανάγκες σε δράση και πράξη. Αυτή η διάθεσή σου, εξυπηρετεί απόλυτα την εκπλήρωση των υψηλών και μεγαλεπήβολων στόχων σου. Αν μετριάσεις βιασύνη και υπέρμετρο ενθουσιασμό, που ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε λάθη, θα καταφέρεις να έχεις θετικότητα και εύνοια σε επικοινωνίες. Είσαι αισιόδοξος, κεφάτος, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητο και αγαπητό στις κοινωνικές επαφές σου.

Παρθένος

Σήμερα αποφασίζεις να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε συναισθηματική εκβάθυνση και αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών σου. Δεν θα λείψουν βέβαια και στιγμές εσωτερικής έντασης. Απόφυγε συναισθηματικές εκδηλώσεις πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των ανθρώπων με τους οποίους επικοινωνείς. Εκμεταλλεύσου την ενέργεια και τη διορατικότητα σου, ώστε να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ζυγός

Σήμερα θα αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις με καλοπροαίρετη διάθεση, ευγένεια, διακριτικότητα και δικαιοσύνη. Είναι η κατάλληλη ημέρα για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς τα λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις άτομα με τα οποία είχατε απομακρυνθεί, αλλά και να ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σκορπιός

Μπορεί οι υποχρεώσεις να είναι πολλές τώρα, όμως καταφέρνεις σήμερα να βρεις την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι προκειμένου να τις διεκπεραιώσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες. Ιδανική ημέρα για να πάρεις αποφάσεις ευεξίας, έναρξης διατροφής, άσκηση ή ψυχικής ενδυνάμωσης. Ο περίγυρός σου θα επιδιώξει σίγουρα επικοινωνία μαζί σου, αφού βασίζεται στα λόγια σου, στις συμβουλές σου και στη βοήθεια που προσφέρεις.

Τοξότης

Σήμερα θα καταφέρεις και θα πετύχεις υψηλούς στόχους, χωρίς μάλιστα να κοπιάσεις ιδιαίτερα. Τραβάς την προσοχή πάνω σου, γεγονός που πάντα έχεις ανάγκη και σε χαροποιεί. Απόλαυσε την ημέρα σου με πάθος, θάρρος, χαμόγελο και θέληση. Η αγάπη των άλλων θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια προβολής του εαυτού σου, κάνοντας υπερβολές και επιπολαιότητες.

Αιγόκερως

Σήμερα θα είσαι λίγο περισσότερο κλειστός, συναισθηματικός, συνεσταλμένος και ευαίσθητος. Η διάθεση αυτή σε βοηθά να αναγνωρίσεις συνειδητά τις πραγματικές σου ανάγκες, να αφήσεις πίσω το παρελθόν, σβήνοντας ανασφάλειες και αβεβαιότητα, αφού πλέον έχεις μάθει από τα λάθη και τις εμπειρίες σου. Ένα θέμα ή μία εξέλιξη θα υπάρξει με το σπίτι και την οικογένεια, είτε θετική είτε αρνητική. Όπως και να ’χει, θα βελτιωθούν οι καταστάσεις σε συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα.

Υδροχόος

Ετοιμάσου για μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα. Ενδυναμώνεις την κοινωνική σου ζωή και νιώθεις ιδιαίτερα περιζήτητος και αγαπητός. Ωστόσο, να ξέρεις πως πρέπει να αποφθεχθεί βιασύνη, υπεραισιοδοξία, υπέρμετρος ενθουσιασμός, ρίσκο και νευρικότητα, γιατί μπορεί να οδηγηθείς λάθη και να έχεις απώλειες, αντί για κέρδος, στη διεκδίκηση των υψηλών στόχων σου.

Ιχθύες

Σήμερα οι καταστάσεις και οι συγκυρίες θα στρέψουν το ενδιαφέρον και τη δράση σου στην προσωπική σιγουριά και ασφάλεια. Θα καταφέρεις, μέσα από διαπροσωπικές επαφές και επικοινωνίες, να πετύχεις ανάδειξη των προσόντων σου και ανάκτηση της αυτοεκτίμησής σου. Διεκδίκησε χωρίς βιασύνες τους στόχους σου και θα πάρεις αυτό που αξίζεις και όντως σου ανήκει. Απόφυγε μόνο την τάση σου για πείσματα και απαιτήσεις.

Πηγή: Oroskopos.gr

vivliopoleio
stamataki