bestseller
vivliopoleio
coavacafe
pennygiannakopoulou
arxontikon

Η ημέρα, μαζί με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, μας προστάζει “Τα κεφάλια μέσα.”. Επικεντρωνόμαστε στη δουλειά, στην εξέλιξη της καριέρας μας, τη βελτίωση των οικογενειακών μας θεμάτων, αλλά και της κοινωνικής μας καταξίωσης.

ΚΡΙΟΣ

Ξέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις, κάνοντας αισθητή την παρουσία σου και προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές. Αντιδράς στις καταστάσεις και στους γύρω σου ήρεμα, υπομονετικά, ώριμα, αλλά και ορισμένες στιγμές ψυχρά και απόμακρα. Ωστόσο, αυτή σου η στάση θα φέρει κοντά σου μόνο ανθρώπους που όντως σε αγαπούν.

leuki
dianastore

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόκειται για μία ημέρα γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη, κίνηση και μετακίνηση, επαφές και συναντήσεις. Ένα καλό νέο έρχεται, το οποίο θα αυξήσει και πάλι την αυτοπεποίθηση σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να προσέξεις, σε επαφές και επικοινωνίες, την τάση σου για προκλητικά αστεία και κυνισμό, αφού κάποιοι μπορεί να προσβληθούν ή και να θυμώσουν μαζί σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιτέλους θα πάρεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σου και θα πετύχεις πολύ πιο εύκολα στόχους και σχέδια, εκπληρώνοντας βαθιές επιθυμίες. Σήμερα καλό θα ήταν να ρίξεις τον εγωισμό σου και να επιδιώξεις μία επανένωση ή συζήτηση με άτομα με τα οποία είχες παρεξηγηθείς και θα δεις ότι θα βγει υπέρ σου και θα καταφέρεις να έχεις εσύ το “πάνω χέρι” από εδώ και πέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιτέλους, οι δύσκολες καταστάσεις λαμβάνουν τέλος. Όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τον χρόνο σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάς. Γενικά, η σημερινή ημέρα θα δώσει τέλος στην μοναξιά, αφού πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου και επιδιώκουν να σε έχουν στο άμεσο περιβάλλον τους.

ΛΕΩΝ

Σήμερα καταφέρνεις να επικοινωνήσεις με αποτέλεσμα και όφελος για σένα και επιπλέον οι άλλοι σε ευγνωμονούν λεκτικά, αλλά και έμπρακτα, για τη βοήθεια που τους προσφέρεις. Η πρακτικότητα και η λογική σου είναι τα δυνατά σου σημεία και σίγουρα θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και να πετύχεις ακόμα περισσότερους από τους στόχους της ημέρας, ιδίως αν έχουν να κάνουν με αλλαγές στην εμφάνιση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα ξέρεις πώς και πότε να γοητεύσεις τα πλήθη και με τον τρόπο αυτόν, καταφέρνεις να πετύχεις στόχους και σκοπούς. Αποφασίζεις να δράσεις άμεσα και αποτελεσματικά, παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε περίσταση. Τα γεγονότα της ημέρας θα φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση, συναισθηματικά ζεστή ατμόσφαιρα κι επιπλέον τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα εντείνονται τα συναισθήματα σου, τα ένστικτα και η διαίσθηση σου. Επιπλέον, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και στην οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης, για οτιδήποτε θέμα σε απασχολούσε μέχρι τώρα. Εμπλούτισε με συναίσθημα και αγάπη, προβληματικές συγγενικές σχέσεις και μη συνεχίζεις την τεταμένη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι, με ανούσια γκρίνια ή παράπονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση σήμερα. Ο σαφής και ευθύς τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς, θα φέρει αρκετές ευκαιρίες ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και τη σχέση σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες. Προσοχή μόνο στην τάση σου για κουτσομπολιό και στη νευρική οδήγηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα οι λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν βρίσκονται, όμως οι καταστάσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο και υπομονή από ό,τι συνήθως, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να βιάζεσαι και να πιέζεις γεγονότα. Στις επαφές σου και στις επικοινωνίες σου, είναι καλό να είσαι αποφασιστικός, αφού σαφώς τώρα θα νιώσεις δύναμη, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, αλλά και ανάγκη για σοβαρότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη σήμερα στο δικό σου ζώδιο, έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, λόγω της ταχύτατης και άμεσης δράσης σου. Καταφέρνεις και πείθεις τους συνομιλητές σου και γοητεύεις μέσα από συναναστροφές, γεγονός που θα φέρει εκπληρώσεις στόχων. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η συμπεριφορά σου και η αντίδραση σου σε τυχόν διαφωνίες, διότι έχεις την τάση να απαντάς με εγωιστικό τρόπο, μέσα στα νεύρα σου, και να μην υπολογίζεις τις απόψεις των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα νιώσεις πως δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις και απόψεις και πιθανόν οι γύρω σου να παρεξηγούν τα κίνητρά σου. Η σημερινή ημέρα είναι περισσότερο ιδανική για ενδοσκόπηση, λήψη αποφάσεων αλλά και παρατήρησης κυρίως των γεγονότων και των καταστάσεων, παρά συμμετοχής σου σε αυτά. Χρησιμοποίησε τη διαίσθηση και τη διορατικότητά σου, ώστε να ανακαλύψεις τι συμβαίνει μυστικά στο άμεσο περιβάλλον σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, με τη βοήθεια των φίλων σου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, έναν μεγάλο στόχο ή όνειρο. Το απρόβλεπτο, θετικού ή αρνητικού χαρακτήρα, μπορεί να κάνει την εμφάνισή του αρκετές φορές μέσα στη διάρκεια της ημέρας, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και προετοιμασμένος. Γενικά, πάντως, πολλές από τις καταστάσεις που βιώνεις, αλλάζουν σήμερα και βελτιώνονται.

Πηγή: Oroskopos.gr