bestseller
arxontikon
vivliopoleio
pennygiannakopoulou
coavacafe

Ώρα να εκμεταλλευτούμε την διορατικότητά μας και να… διαβάσουμε προθέσεις, να μιλήσουμε και να κατανοήσουμε τη γλώσσα του σώματος, αλλά και να πείσουμε τους άλλους για αυτά που θέλουμε από αυτούς. Σύμμαχος μας, η Σελήνη στον Σκορπιό.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, επιθυμίες και στόχοι πραγματοποιούνται μέσα από επαφές, κυρίως λόγω της αποτελεσματικής σου πειθούς, αλλά και της ισχυρής διορατικότητας σου. Κάνε την διαφορά τώρα και μείνε μακριά από την έντονη κοινωνική ζωή, αποφεύγοντας τα πολλά ανούσια λόγια με γνωστούς και κοινωνικό περιβάλλον. Θα μπορέσεις έτσι να πετύχεις, πολύ πιο γρήγορα και σίγουρα, στόχους και σχέδια, αφού ως παρατηρητής των γεγονότων, κερδίζεις σαφώς περισσότερα.

leuki
dianastore

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα όλα θα πάνε ακριβώς όπως επιθυμείς. Αρμονικά, ήρεμα και ευχάριστα. Η σημερινή εύνοια θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους. Βάζεις τέλος σε όλες τις αρνητικές καταστάσεις, βρίσκεις λύσεις και επιτέλους καθησυχάζεσαι. Γενικά, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να δώσεις τέλος στη μοναξιά, αφού αρκετοί άνθρωποι είναι δίπλα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα ξεχωρίζεις για την ήρεμη και σίγουρη δυναμικότητα σου, την αποτελεσματική πρακτικότητα σου, την οξυδέρκεια και την τετράγωνη λογική σου. Αυτά τα χαρακτηριστικά σου θα σε εξυπηρετήσουν απόλυτα στην προσπάθεια να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να πετύχεις αρκετούς από τους στόχους σου, που μέρες τώρα προσπαθείς να πετύχεις. Παράλληλα, αλλάζεις και καταφέρνεις να καταπλήξεις τους πάντες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα σημερινά γεγονότα και συγκυρίες θα σου φέρουν σίγουρα ενθουσιασμό, ανανέωση, χαρά και μπόλικη καλοπέραση. Σαφώς και το ενδιαφέρον των άλλων είναι στραμμένο πάνω σου, αφού καταφέρνεις να τους γοητεύεις πολύ εύκολα. Η τύχη είναι φανερά με το μέρος σου, σε κάθε σου κίνηση, δράση και πράξη. Μη διστάσεις λοιπόν, να πάρεις πρωτοβουλία και να κάνεις θαρραλέα νέα ξεκινήματα, οποιασδήποτε μορφής, τώρα.

ΛΕΩΝ

Επικεντρώσου στον εσωτερικό κόσμο σου και θα δεις πως θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις και θα βρεις τις απαραίτητες λύσεις, ώστε να έχεις επιτέλους ξανά τον έλεγχο σε διαπροσωπικές σχέσεις, συναναστροφές και επαφές. Οφείλεις να ακούς τα βαθιά συναισθήματα σου και τη φωνή της διαίσθησης σου, ώστε να αντιλαμβάνεσαι πλήρως τις προθέσεις των προσώπων που σε περιβάλλουν, καταφέρνοντας έτσι να γλιτώσεις πολλές δυσάρεστες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επικοινωνιακές σου ικανότητές είναι πλέον γρήγορες, ευφυείς, αποτελεσματικές και αξιοθαύμαστες. Αν αποφύγεις κουτσομπολιά σήμερα, θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και να πετύχεις τους στόχους σου, όπως και να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Οι πράξεις σου, σε καταστάσεις, συγκυρίες και γεγονότα, χαρακτηρίζονται από αμεσότητα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η βιασύνη σου στην οδήγηση και γενικά στις μετακινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα οφείλεις να επιστρατεύσεις υπομονή, αποφεύγοντας βιασύνες και πιεστικές συμπεριφορές στις συναναστροφές σου Στις διαπροσωπικές σου επαφές και σχέσεις λοιπόν, να είσαι ήρεμος και αποφασιστικός. Δεν χρειάζεται έπαρση και εγωκεντρισμός για να πετύχεις αυτό που θες. Μπορείς εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα ή τα θέματα που σε απασχολούν, αρκεί να είσαι ολιγαρκής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σου ζώδιο και απλά, λάμπεις και είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας. Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, και αν περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και υπερβολές, θα καταφέρεις, να γοητεύσεις τους πάντες μέσα από συναναστροφές και επαφές. Έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, αφού μπορείς να πείσεις τους συνομιλητές σου για τα πάντα, λόγω της αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου και της ισχυρής πειθούς σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα καλό θα είναι να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και να προχωρήσεις στη λήψη σημαντικών και ωφέλιμων αποφάσεων, τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να τις υλοποιήσεις, δρώντας αργότερα. Πιθανόν τώρα να αισθανθείς πως δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις, επιθυμίες και απόψεις, και πως μάλλον οι γύρω σου παρεξηγούν τα κίνητρά σου και τα λόγια σου. Άσε λοιπόν τις σοβαρές συζητήσεις για άλλη φορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα πες “ναι” στη βοήθεια των φίλων σου, αφού έτσι θα καταφέρνεις και να εκπληρώσεις, έναν μεγάλο στόχο σου και επιπλέον πετυχαίνεις να προσαρμοστείς στην οποιαδήποτε κατάσταση έρθει τώρα. Ξεχωρίζεις για την οξυδέρκεια σου και τη γοητεία σου στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς και εκφράζεσαι, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές. Αρκετές οι αλλαγές που θα έρθουν τώρα και ίσως αρχικά σε αποσυντονίσουν, αλλά θα είναι τελικά εποικοδομητικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θες κοντά σου μόνο αληθινούς και γνήσιους ανθρώπους, που πραγματικά σε σέβονται, σε αγαπούν και μπορείς να τους έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη. Επιπλέον, ένα οικογενειακό θέμα ή μία κλονισμένη συγγενική σχέση βρίσκουν λύσεις και εσύ ηρεμείς. Φρόντισε οι αντιδράσεις σου, σε κάθε γεγονός ή συγκυρία, να χαρακτηρίζονται από ηρεμία, υπομονή και ωριμότητα. Δεν πειράζει που είσαι προσωρινά λίγο απόμακρος από τους άλλους, αφού ουσιαστικά το χρειάζεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα εκμεταλλεύσου την αυξημένη τύχη και την αισιοδοξία σου και σίγουρα δεν θα χάσεις. Σε χαρακτηρίζει μία ισχυρή επιθυμία για περιπέτεια, τόλμη, ελευθερία, ενεργή επικοινωνία, ψυχαγωγία και έντονη κοινωνικότητα. Απόφυγε μόνο την προκλητικότητα στα λόγια σου και τον κυνισμό στο χιούμορ σου, αφού ενδεχομένως να γίνεις προσβλητικός χωρίς να θες και αυτό να πλήξει κάποιες επαφές, σχέσεις και συναναστροφές σου.

Πηγή: Oroskopos.gr