arxontikon
vivliopoleio
coavacafe
bestseller
pennygiannakopoulou

Ο Ερμής στον Σκορπιό από σήμερα και όλα τα ζώδια της Γης και του Νερού, ευνοούνται ιδιαίτερα από την θέση αυτή, αφού “φωτίζουν” την επικοινωνιακή ζωή τους και προωθούν αποτελεσματικά τα σχέδια τους, αλλά και τις μετακινήσεις τους.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να μπαίνει από σήμερα στον Σκορπιό, θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στις ψυχικές αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες και βαθιές επιθυμίες. Με τον πιο ισχυρό σου σύμμαχο, τη διορατικότητα σου, αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι χρειάζεται η ψυχή σου, η ζωή σου και καταλαβαίνεις επιτέλους ποιοι είναι πραγματικά ειλικρινείς και τίμιοι απέναντι σου και ποιοι σε αγαπούν πραγματικά.

dianastore
leuki

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής ξεκινά την πορεία του στον Σκορπιό και ευνοούνται συνεργασίες, αλλά και γενικά διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, οι οποίες βελτιώνονται σημαντικά λόγω των δικών σου αξιοθαύμαστων εκφραστικών μέσων, αλλά και της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου. Γενικά, θα καταφέρεις, η σημερινή ημέρα να χαρακτηρίζεται από αρμονία, ηρεμία, δικαιοσύνη και ισορροπία. Φυσικά να εκφράζεις και τις δικές σου ανάγκες κι όχι μόνο οι άλλοι σε σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής από σήμερα κινείται στον Σκορπιό και εσύ πλέον οφείλεις να δείξεις τον σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου, να εκμεταλλευτείς την επικοινωνιακή εύνοια , όπως και την ικανότητα που έχεις τώρα για οργάνωση και προγραμματισμό. Ωστόσο, ετοιμάσου για κοινωνικότητα, αφού έρχονται τρεξίματα για υποχρεώσεις, πολλές εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας. Επίσης, ευνοούνται θέματα ομορφιάς, ευεξίας, άσκησης και διατροφής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής μπαίνει από σήμερα στον Σκορπιό. Επιτέλους, η φήμη σου και η κοινωνική σου ζωή βελτιώνονται και αν εκμεταλλευτείς σωστά και έξυπνα την ενισχυμένη σου δημιουργικότητα σε κάθε σου δραστηριότητα, θα νιώσεις σίγουρα, ιδιαίτερα αγαπητός, δημοφιλής και περιζήτητος από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Προφανώς, ήρθε η ώρα να πεις ένα μεγάλο “ναι” στην ανεμελιά και στη διασκέδαση, ώστε να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή στον Σκορπιό από σήμερα, επικεντρώνεσαι σε σπίτι και οικογένεια και θα μπορέσεις να βελτιώσεις τα πάντα. Είσαι εμφανώς σοβαρότερος και ωριμότερος και οφείλεις πλέον να εμπλουτίσεις τα εκφραστικά σου μέσα και τις επικοινωνίες σου με ηρεμία, συναίσθημα, κατανόηση, αλληλεγγύη, αφοσίωση στους στόχους σου και σύνεση, ιδίως στις συγγενικές σχέσεις που εξομαλύνονται. Επιπλέον, κάποια θέματα που είχαν προκύψει μέσα στο σπίτι, λύνονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό από σήμερα, θα φέρει πολλές ωφέλιμες συζητήσεις και επαφές, που θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις επιτέλους τις λύσεις που ζητάς. Είσαι κοινωνικός, ιδιαίτερα συμπαθής, περιζήτητος και πολύ δημοφιλής. Τα εκφραστικά σου μέσα και η πειθώ σου σε βοηθούν να πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς. Επιπλέον, ετοιμάσου για ευχάριστα νέα και ειδήσεις, όπως και για βελτίωση στις σχέσεις σου με αδέρφια, γνωστούς και γείτονες.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, που ο Ερμής περνά στο στον Σκορπιό, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις, να ξεκόψεις από ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές, να μιλάς ουσιαστικά, λογικά και ορθά και να επικοινωνείς με ανθρώπους που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και μπορείς απόλυτα να στηριχτείς επάνω τους. Επιπλέον, μία βαθιά σου επιθυμία εκπληρώνεται, αφού οργανώνεσαι σωστά και βλέπεις τι χρειάζεσαι ουσιαστικά στην ζωή και την καθημερινότητα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από σήμερα ο Ερμής στο ζώδιο σου, βελτιώνει τα πάντα, αν τον εκμεταλλευτείς σωστά. Είσαι σαφώς πιο επικοινωνιακός, έχεις εύνοια σε κοινωνικές επαφές, λαμβάνεις μηνύματα, τηλεφωνήματα, έχεις συναντήσεις, θετικές ειδήσεις και νέα, πολλές επικοινωνίες, βρίσκεις λύσεις και κάνεις χαρούμενες μετακινήσεις και συναντήσεις. Είσαι περιζήτητος και δημοφιλής, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πετύχεις σκοπούς και στόχους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό, οφείλεις πλέον να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και χρειάζεσαι από τη ζωή σου. Επιτέλους, μπορείς με επιτυχία να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και να ενδυναμώσεις τα όνειρα σου, όπως και τη διαίσθηση σου. Εκμεταλλεύσου σε κάθε ευκαιρία το ενισχυμένο ένστικτό σου, προκειμένου να πετύχεις εσωτερική διερεύνηση, συναισθηματική σιγουριά, ανασυγκρότηση ψυχολογικών δυνάμεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη σημερινή είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό, είσαι χαρούμενος, αισιόδοξος, εξωστρεφής, κοινωνικός και έτοιμος για αλλαγές και γοργές εξελίξεις. Βρίσκεις τρόπους να εμπλουτίζεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επαφές, επικοινωνίες, εξόδους, συναντήσεις και νέες γνωριμίες. Έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός, περιζήτητος και δημοφιλής. Αλλάζεις ό,τι σε ενοχλεί και εκπληρώνεις έναν μεγάλο σου στόχο και όνειρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, που ο Ερμής περνάει πλέον στον Σκορπιό, θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις τη σοβαρότητα και την ωριμότητά σου, κυρίως κοινωνικά και επικοινωνιακά. Μπορείς, αρκεί να το θελήσεις, να καταφέρεις ουσιαστικά πράγματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, να ασχοληθείς με τη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του περίγυρού σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής πλέον στον Σκορπιό από σήμερα, μία διέλευση που πραγματικά θα σε ευνοήσει πολύ. Ανανεώνεσαι κοινωνικά και επικοινωνιακά και κερδίζεις ξανά αισιοδοξία και φυσικά διάθεση για αλλαγή, διασκεδάσεις και καλοπέραση. Η τύχη είναι σαφώς με το μέρος σου και μπορείς πλέον να αναμένεις χαρμόσυνα νέα, ευχάριστες ειδήσεις και ευκαιρίες για μετακινήσεις, συναντήσεις, ακόμα και ταξίδια. Όλη η ημέρα σε βοηθά σημαντικά στην κατάκτηση των προσωπικών στόχων σου.

Πηγή: Oroskopos.gr