bestseller
arxontikon
coavacafe
vivliopoleio
pennygiannakopoulou

Η Σελήνη από τον Ζυγό φροντίζει να έχουμε μία άκρως ενδιαφέρουσα και γλυκιά ημέρα, γεμάτη συναίσθημα αλλά και συντροφικότητα. Φιλίες, διαπροσωπικές σχέσεις, συνεργασίες, μπορούν να αποδώσουν καρπούς και να εξομαλυνθούν σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα το ζητούμενο είναι να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη και ισορροπία στις σχέσεις σου και ξέρεις τον τρόπο για να το καταφέρεις. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να πλησιάσεις ξανά ένα άτομο που στο παρελθόν είχατε τσακωθεί ή παρεξηγηθεί, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές συναναστροφές και επαφές σου και γενικά σε ό,τι με σχετίζεται με αυτές, προκειμένου να τις βελτιώσεις στον μέγιστο βαθμό.

dianastore
leuki

ΤΑΥΡΟΣ

Τη σημερινή ημέρα θα διαπιστώσεις πως οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές και θα κάνουν σίγουρα την διαφορά, γι’ αυτό μην τις αμελείς. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή, να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου και να κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου. Μπορεί η καθημερινότητα σου να αποκτήσει πιο γρήγορους ρυθμούς, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που θα προκύψουν τώρα, αλλά μην αγχώνεσαι. Όλα θα διεκπεραιωθούν στην ώρα τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, αν περιορίσεις την τάση σου για εγωκεντρισμό και έπαρση, θα μπορέσεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου και σίγουρα θα νιώσεις ο λαμπερός πρωταγωνιστής της ημέρας. Ιδανική ημέρα για εξόδους, διασκέδαση, καλοπέραση, κοινωνικότητα και κάθε είδους απολαύσεις. Έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις, με ποικίλους τρόπους, τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητας σου και να αποκτήσεις μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση και μπόλικο κέφι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός κι έτσι καταφέρνεις να καταλαβαίνεις τις προθέσεις των συνομιλητών σου, γεγονός που σε βοηθά στην εκπλήρωση στόχων και επιθυμιών. Επιπλέον, τη σημερινή ημέρα μπορείς να διορθώσεις και να εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, με συζήτηση και φιλική διάθεση. Κάνε έναν απολογισμό των γεγονότων μέχρι τώρα, ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις εξελίξεις στον ευαίσθητο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα η ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι εντονότερη, αλλά και πιο ουσιαστική, αφού η περιέργειά σου και η δίψα σου για γνώση, σε καθιστά πολύ αγαπητό και περιζήτητο, κυρίως στις κοινωνικές σου συναναστροφές. Ωστόσο, προσπάθησε να επικοινωνείς κυρίως με μηνύματα, αφού εκφράζεσαι σίγουρα καλύτερα μέσα από τον γραπτό λόγο. Απόλαυσε με ωριμότητα, επαφές και συζητήσεις, αλλά και κάποιες ευχάριστες συναντήσεις, ειδήσεις ή εξόδους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα επιλέγεις να γίνεις πρακτικός, να προσγειωθείς και να βρεις λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα. Θα ασχοληθείς σοβαρά με τα κεκτημένα σου και φυσικά με ό,τι έχει σημαντική αξία στη ζωή σου, υλική ή συναισθηματική. Οι ευκαιρίες για να έχεις θετικές εξελίξεις θα είναι πολλές κι ενδεχομένως να προέρχονται από κάποιες νέες συνθήκες, που θα έρθουν και θα σου δώσουν ξανά την αυτοεκτίμηση, την αυτοπεποίθηση και τη χαμένη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα θετικές, ώστε να πετύχεις στόχους και σκοπούς, μέσα από πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Αν τις αρπάξεις έγκαιρα, θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, ανακτώντας αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και διάθεση για να κάνεις νέα ξεκινήματα. Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις είναι τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα και την τάση σου να θεωρείς τα πάντα δεδομένα, χωρίς να προσπαθείς για αυτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είσαι σαφώς πιο διαισθητικός και σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές μέσα στην ημέρα που θα επιλέξεις τη μοναξιά, αλλά και τη μυστικοπάθεια. Προτίμησε να βρίσκεσαι στο παρασκήνιο, ακόμα κι αν απομονωθείς για λίγο κοινωνικά και θα δεις πως θα βρεις τις λύσεις που επιθυμείς. Ετοιμάσου να ασχοληθείς με πιο σοβαρά και ουσιαστικά πράγματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες, προβληματικές και τοξικές σχέσεις και κινήσου παρασκηνιακά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η ημέρα κατά την οποία, μαζί με συμμάχους και κυρίως μαζί με τους φίλους σου, να πετύχεις κοινούς στόχους και σκοπούς, ώστε να έχεις περισσότερες πιθανότητες να εκπληρώσεις όνειρα και επιθυμίες. Ακολούθησε τη συμβουλή ενός φίλου σήμερα, χωρίς δεύτερη σκέψη, κοινωνικοποιήσου, αξιολόγησε ορθά τις φιλίες σου και οριοθέτησε τις κοινωνικές σου συναναστροφές και διαπροσωπικές σχέσεις. Ήρθε η στιγμή για την απόλυτη αλλαγή και ανανέωση της ζωής σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είσαι αποφασισμένος να επικεντρωθείς στην κοινωνική σου ζωή και να βελτιώσεις ορισμένα κακώς κείμενα, προκειμένου να κάνεις βήματα εξέλιξης και να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό των ανθρώπων γύρω σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα έρθουν τώρα, ώστε να αναδείξεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα. Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται φανερά σε θέματα που αφορούν στην κοινωνική σου θέση και στην καλή σου φήμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα καταφέρεις να εκπληρώσεις αρκετά σχέδια και στόχους σου, αλλά οφείλεις να τα σχεδιάζεις με γνώμονα την λογική και την ωριμότητα. Βλέπεις, είσαι αποφασισμένος, να αρνηθείς τα τετριμμένα της καθημερινότητας και έχεις διάθεση να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις καινούργια και διαφορετικά πράγματα, απλά για να περάσεις καλά. Πρόσεχε όμως, γιατί η επιπολαιότητα και η υπεραισιοδοξία, μπορεί να σου φέρουν σημαντικές απώλειες στο τέλος.

ΙΧΘΥΕΣ

Καταλαβαίνεις πλέον και αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των άλλων, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις. Γι’ αυτό εμπιστεύσου χωρίς δισταγμό, τη διορατικότητα και τη διαίσθηση σου. Λόγω της τάσης σου για ενδοσκόπηση, θα έχεις τώρα τη δυνατότητα να ανακαλύψεις υποσυνείδητες πτυχές του εαυτού σου και της ψυχικής σου κατάστασης και έτσι πλέον θα ξέρεις ακριβώς τι πραγματικά επιθυμείς και χρειάζεσαι στη ζωή σου.

Πηγή: Oroskopos.gr