arxontikon
vivliopoleio
pennygiannakopoulou
bestseller
coavacafe

Η Σελήνη στον Υδροχόο. Τι καλύτερο λοιπόν από το να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να δούμε φίλους, να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και να ανταλλάξουμε ιδέες. Θυμήσου πως η ζωή είναι πολύ πιο όμορφη όταν τη μοιράζεσαι με ανθρώπους με τους οποίους έχεις κοινό όραμα και στόχο.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να αναμένεις αρκετές αλλαγές και ίσως αρχικά σε αποσυντονίσουν. Ωστόσο, με τη βοήθεια των φίλων σου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις έναν μεγάλο στόχο ή όνειρο και προσαρμόζεσαι στην εκάστοτε νέα, απροσδόκητη κατάσταση. Επιπλέον, τη σημερινή ημέρα ξεχωρίζεις για την εξυπνάδα σου, τις ιδέες σου και την ισχυρή σου γοητεία, ιδίως στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς σε διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές.

leuki
dianastore

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλά από τα πρακτικά σου προβλήματα θα λυθούν σήμερα, λόγω της σοφής και ώριμης αντιμετώπισής σου. Ανταμείβεσαι για την ηρεμία, την υπομονή και την υπευθυνότητα σου, με βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης. Μπορεί να φαίνεσαι κάπως πιο απόμακρος, αλλά αυτός είναι και ο πραγματικός σκοπός σου. Να έχεις δίπλα σου μόνο ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται και σε εκτιμούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα οφείλεις να εκμεταλλευτείς την τύχη και την αισιοδοξία σου, σε κάθε στόχο που έχεις θέσει. Παραδόξως, τη σημερινή ημέρα, διακατέχεσαι από έντονη επιθυμία για περιπέτεια, ελευθερία, καλοπέραση, κίνηση και κοινωνικότητα. Προσοχή μόνο χρειάζεται η τάση σου για κυνισμό και προκλητικότητα στα λόγια σου, καθώς ενδεχομένως να προκαλέσει παρεξηγήσεις σε κοινωνικές επαφές, σχέσεις και συναναστροφές, γι’ αυτό φρόντισε να μην είσαι τόσο αυθόρμητος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, επιθυμίες πραγματοποιούνται μέσα από επαφές και επικοινωνίες, λόγω της ισχυρής πειθούς σου και της διορατικότητας σου. Απόφυγε σήμερα την έντονη κοινωνική ζωή και τα πολλά ανούσια λόγια με τους γύρω σου και θα μπορέσεις με αυτόν τον τρόπο να πετύχεις πιο εύκολα στόχους και σχέδια, αφού στην κυριολεξία “διαβάζεις” τις προθέσεις των άλλων.

ΛΕΩΝ

Σήμερα όλα κυλούν ακριβώς όπως επιθυμείς, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους. Οι δύσκολες καταστάσεις λαμβάνουν τέλος και οι λύσεις έρχονται κυρίως με τη βοήθεια και τη στήριξη των άλλων. Η ημέρα θα σου δώσει άπειρες ευκαιρίες ώστε να δώσεις τέλος στην μοναξιά, αφού πλέον πολλοί άνθρωποι επιδιώκουν να σε έχουν δίπλα τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεχωρίζεις σήμερα για τον ήρεμο δυναμισμό σου, την πρακτικότητα σου και την ισχυρή λογική σου. Με τον τρόπο αυτόν, θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες σου, αλλά και να πετύχεις πολλούς υψηλούς και σημαντικούς στόχους, που καιρό τώρα προσπαθείς να εκπληρώσεις. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της εμφάνισής σου.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα καταφέρνεις να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου πάνω σου και γοητεύεις πολύ πιο εύκολα τους άλλους, σήμερα. Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου, γι’ αυτό μη διστάσεις στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες ή να κάνεις νέα ξεκινήματα. Ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε περίσταση, κυρίως λόγω της δυναμικής και αποτελεσματικής σου δράσης. Μπορείς να αναμένεις ενθουσιασμό, συναισθηματική ανανέωση, χαρά και καλοπέραση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα οικογενειακό πρόβλημα ή μία προβληματική συγγενική σχέση, λύνεται σήμερα, λόγω της ώριμης και συνετής σου αντιμετώπισης. Οι αντιδράσεις σου, στον ευαίσθητο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, χαρακτηρίζονται από ηρεμία, υπομονή και ωριμότητα. Μπορεί να φαίνεσαι κάπως πιο “κλειστός” κοινωνικά, αλλά αυτός ουσιαστικά είναι και ο σκοπός σου. Να έχεις δίπλα σου μόνο αληθινούς ανθρώπους, που πραγματικά σε αγαπούν και εμπιστεύεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα οι επαφές και οι επικοινωνίες σου είναι γρήγορες, αποτελεσματικές και εποικοδομητικές. Το μόνο που ίσως πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για κουτσομπολιό και τα λάθη, λόγω βιασύνης, στην οδήγηση. Όπως και να ’χει, θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και να εκπληρώσεις τους στόχους και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Η δράση, αλλά και οι ιδέες σου, χαρακτηρίζονται από σβελτάδα και αποτελεσματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα να είσαι αποφασιστικός, αλλά με μέτρο, απέναντι στις διαπροσωπικές σου επαφές και επικοινωνίες. Προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου και τόσο επίμονος, απορρίπτοντας κατευθείαν την γνώμη των άλλων. Όπως και να ’χει, τη σημερινή ημέρα, μπορείς εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα και τα θέματα που σε απασχολούν, όμως δώσε τον απαραίτητο χρόνο στις καταστάσεις για να στρώσουν και μη βιάζεσαι πιέζοντας καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σήμερα είναι στο δικό σου Ζώδιο και πραγματικά λάμπεις. Έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, λόγω της αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου, αρκεί να αποφύγεις την τάση σου για έπαρση, απαιτήσεις και ξεσπάσματα. Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αν κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους, θα καταφέρεις, να πείσεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύσεις τους πάντες μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις, συναναστροφές και επαφές.

ΙΧΘΥΕΣ

Προτίμησε τη σημερινή ημέρα, να αποφύγεις κοινωνικές συναναστροφές και να κάνεις την ενδοσκόπηση σου, ώστε να προχωρήσεις στην λήψη σημαντικών αποφάσεων, τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να τις κοινοποιήσεις ακόμα πουθενά. Προσπάθησε επίσης, να μείνεις ανεπηρέαστος από τις γνώμες των άλλων, γιατί όσα ακούς δεν είναι απαραίτητα ορθά ή αλήθεια. Αντιθέτως, εμπιστέψου χωρίς δισταγμό, την ανεπτυγμένη σου διαίσθηση πριν από κάθε απόφαση.

Πηγή: Oroskopos.gr