pennygiannakopoulou
vivliopoleio
arxontikon
bestseller
coavacafe

Ο Ήλιος περνά στον Ζυγό. Διπλωματία, δικαιοσύνη και συντροφικότητα χαρακτηρίζουν τις επόμενες μέρες μας.

ΚΡΙΟΣ

Είναι η ιδανική μέρα για να βελτιώσεις και να διορθώσεις διαπροσωπικές σχέσεις, συναναστροφές και επαφές. Μη φοβηθείς να υποστηρίξεις τις απόψεις σου τώρα, αφού οι άλλοι είναι σίγουρα πιο δεκτικοί και αυτό διότι είσαι ιδιαίτερα αγαπητός, κοινωνικός, ευγενικός και διαλλακτικός. Θα νιώσεις σίγουρα δημοφιλής, ιδιαίτερα συμπαθής και περιζήτητος στον περίγυρό σου.

leuki
dianastore

ΤΑΥΡΟΣ

Βελτιώνεις στο έπακρο την καθημερινότητα σου, καταφέρνεις και οργανώνεις ορθά τον χρόνο σου, τακτοποιείς εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, αλλά επιπλέον κάνεις και θετικές αλλαγές σε εμφάνιση, σε διάθεση και σε φυσική κατάσταση. Επίσης, καταφέρνεις να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή, με ποικίλους τρόπους, αλλά κυρίως λόγω των αξιοθαύμαστων εκφραστικών σου μέσων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τύχη είναι σήμερα με το μέρος σου, σε ό,τι κι αν κάνεις. Διεκδικείς επιθυμίες, στόχους και φιλοδοξίες και πετυχαίνεις. Ο περίγυρός σου σε γεμίζει με επαίνους, ζεστασιά, κομπλιμέντα και λόγια θαυμασμού. Σίγουρα θα περάσεις πολύ όμορφα, είσαι το επίκεντρο της προσοχής, κεφάτος, απόλυτα δημιουργικός, δημοφιλής και έχεις μία ακαταμάχητη λάμψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα απολαμβάνεις στιγμές τρυφερότητας και αγάπης στον χώρο του σπιτιού, βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι για θέματα που ίσως προκύψουν στην οικογένεια, αλλά και για υποθέσεις που σε απασχολούν από παλιά. Μπορεί πλέον να διορθώσεις με περισσότερη ευκολία και να βελτιώσεις οικογενειακές σχέσεις, με ποικίλους τρόπους. Επίσης, θέματα με ακίνητα, λύνονται αυτήν την περίοδο.

ΛΕΩΝ

Ετοιμάσου σήμερα για μπόλικες επαφές, συζητήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα και νέες γνωριμίες. Επιπλέον, μία προβληματική σχέση με κάποιο μακρινό συγγενή, αδερφό ή γείτονα, λύνεται τώρα, με ποικίλους τρόπους. Γενικά, έρχονται πολύ καλά νέα και ειδήσεις, που σε χαροποιούν, αλλά και ευκαιρίες να αναδείξεις και να εκμεταλλευτείς την πειθώ και την οξυδέρκεια σου, σε όλες σου τις επαφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκμεταλλεύεσαι τα φυσικά σου χαρίσματα, δηλαδή τα ικανά και πλούσια εκφραστικά σου μέσα, όπως και την επικοινωνιακή σου ικανότητα και καταφέρνεις έτσι, να αρπάξεις ευκαιρίες, ώστε να νιώσεις και πάλι σιγουριά, αυτοπεποίθηση και ουσιαστική ηρεμία. Πολλές από τις επιθυμίες σου τώρα θα εκπληρωθούν, αρκεί μόνο να προσέξεις την τάση σου για διατροφικές υπερβολές, που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση βάρους.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα σε χαρακτηρίζει αυτοπεποίθηση, καλοπροαίρετη συμπεριφορά, συναίσθημα, λάμψη, έμπνευση και γοητεία. Μπορείς πλέον να διεκδικήσεις τους στόχους σου, χρησιμοποιώντας τα μαγευτικά εκφραστικά σου μέσα, τον ικανό σου λόγο και το επικοινωνιακό σου ταλέντο. Μπορείς πλέον να ξεπεράσεις προβλήματα και δυσκολίες και εκπληρώνεις στόχους και επιθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικεντρώνεσαι πλέον στην διαίσθηση και το συναίσθημά σου, τα επιστρατεύεις σε κάθε σου κίνηση και δράση και θα σου δείξουν τον σωστό δρόμο. Μπορείς τώρα να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματά σου και τις ανάγκες σου και, με οδηγό το ένστικτο σου, να προωθήσεις παρασκηνιακά τους στόχους, τους σκοπούς και τις επιθυμίες σου με επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δένεσαι περισσότερο συναισθηματικά με τους φίλους σου, όμως και εκείνοι σε βοηθούν, με συμβουλές και πράξεις, στην εκπλήρωση ενός μεγάλου ονείρου ή στόχου σου. Πέρασε σήμερα όσο καλύτερα μπορείς με τον περίγυρο σου και πες επιτέλους “όχι” στη μοναξιά. Επιπλέον έρχεται η αλλαγή που ήθελες τόσο καιρό και καταφέρνεις, χωρίς καν να προσπαθήσεις, να ενδυναμώσεις και να βελτιώσεις φιλικές σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείς πλέον να ακολουθείς άφοβα το συναίσθημα σου, αλλά πάντα σε συνεργασία με τη λογική σου και θα πετύχεις πολλούς από τους στόχους, τους σκοπούς και τις φιλοδοξίες σου, υλοποιώντας σχέδια. Είσαι σαφώς ικανός, αξιοθαύμαστος και κερδίζεις με την καλοπροαίρετη στάση σου, την εκτίμηση, τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων. Διορθώνεις κάθε λάθος εικόνα είχες δημιουργήσει μέχρι τώρα στους γύρω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα σε χαρακτηρίζει ενέργεια, κέφι, χαρά, ανεμελιά και αισιοδοξία και σίγουρα θα περάσεις υπέροχα. Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σου δράση. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για επαφές και για νέες γνωριμίες. Επιπλέον, μπορείς να αναμένεις ένα καλό νέο ή είδηση, που θα σε χαροποιήσεις και θα ανανεώσει την ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθεις πλέον πως πατάς γερά τα πόδια σου στη γη και εκπληρώνεις ουσιαστικές επιθυμίες, αφού μετατρέπεις τη θέληση σε πράξη. Τα κεκτημένα σου πλέον είναι προστατευμένα και επίσης έχεις τώρα την ευκαιρία να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση. Επιπλέον, μία είδηση, μία συγκυρία, ένα ξαφνικό νέο ή ένα γεγονός, θα σου δώσει αυτοπεποίθηση.

Πηγή: Oroskopos.gr