Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία θετική όψη, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και συναισθηματικά ανοίγματα. Τα χαρακτηριστικά θα είναι έντονος συναισθηματισμός, πάθος και αποκαλυπτικές προσεγγίσεις. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με ειλικρίνεια, να λύσουν τα επίμαχα ζητήματα και να αναθερμάνουν τις επαφές τους.

Για τους ελεύθερους θα υπάρχει προοπτική για νέα γνωριμία. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναλλαγές και αγοραπωλησίες. Θα υπάρξει δυνατότητα οι συνεργασίες να πορευτούν ομαλά, δεν αποκλείεται κάποιοι να ανακαλύψουν και μία νέα πηγή εσόδων.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, αυτοπροβολή και ανάγκη για κυριαρχία. Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και επαγγελματικής, θα υπάρξει διάθεση για διεκδικήσεις και επιδιώξεις, οι ηγετικοί χαρακτήρες στόχο θα έχουν την κατάκτηση και την καθοδήγηση.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και στην αντίθεση της με τον Δία, ίσως να υπάρξει υπερβολή στις βλέψεις και στις αντιδράσεις. Απαραίτητο θα είναι οι επιθυμίες και γενικότερα οι στόχοι να είναι εφικτοί. Προσοχή στον αθέμιτο ανταγωνισμό και γενικότερα στις υποκινούμενες ενέργειες.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή ενδεχομένως να επαναφέρει στο τραπέζι συζητήσεις ή συνεργασίες που στο παρελθόν είχαν μείνει στη μέση, θα υπάρξει δυνατότητα να επιλυθούν παρελθοντικά θέματα.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ