Ο Ερμής βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις συζητήσεις, Ενδεχομένως οι πληροφορίες να είναι μπερδεμένες ή υποκινούμενες, ελλοχεύει κίνδυνος για παραπλάνηση και εξαπάτηση. Οι υποσχέσεις που θα δοθούν ενδεχομένως να μην τηρηθούν, καλό θα είναι να μην δοθεί βάση στα παχιά τα λόγια, η προσοχή θα πρέπει να είναι επικεντρωμένη στην πράξη και όχι στη θεωρία.

Αναποφασιστικότητα θα κυριαρχεί, δεν θα λείψουν οι διχασμένοι και οι αμφιβολίες, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα πρωτοβουλίες και νέα άλματα. Ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες, ψευδαισθήσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι ωραιοποιήσεις και οι εξιδανικεύσεις.

Η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους φέρνει αισιοδοξία, ανάγκη για κοινωνικοποίηση και συναναστροφή. Οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες, κάποιοι θα εκδηλώσουν έντονα την επιθυμία για περιπέτειες και νέες εμπειρίες. Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές επαφές και γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι συναναστροφές που θα φέρουν ενθουσιασμούς. Προσοχή στα διλήμματα στους διχασμούς και στην αναποφασιστικότητα. Όσοι βρίσκονται σε συναισθηματική αναστάτωση, θα δυσκολευτούν να κατασταλάξουν και να πάρουν αποφάσεις.

Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για υποσχέσεις, δεσμεύσεις και όρκους. Τα ζευγάρια καλό θα είναι για την ώρα να εστιάσουν στο παρόν. Ενδεχομένως να εκδηλωθεί προτίμηση στις εφήμερες και περιστασιακές σχέσεις και όχι στην προοπτική δεσμευτικών επαφών.

Προσοχή στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, οι στόχοι ενδεχομένως να μην είναι εφικτοί, η υπερεκτίμηση και η υπεραισιοδοξία θα οδηγήσουν σε λάθη.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ