Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου, μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε τις ανάγκες μας, να σταθεροποιηθούμε στους στόχους μας και να καταλήξουμε στο τι ακριβώς αναζητάμε. Ένταση θα υπάρξει στον συναισθηματικό κόσμο, θα εκδηλωθεί επιθυμία για ισορροπία εξασφάλιση και κατοχύρωση τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα αισθηματικά.

Έμφαση θα δοθεί στις σχέσεις, προσωπικές, επαγγελματικές και φιλικές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση, για επανασύνδεση και για αποκατάσταση επαφών. Η συνειδητοποίηση θα βοηθήσει να δοθούν λύσεις στα επίμαχα ζητήματα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να διορθωθούν τα λάθη και οι άστοχες ενέργειες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες, θα δοθεί ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στις επιδιώξεις.

Ο Ουρανός στον Ταύρο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση μέχρι τις 24 Αυγούστου. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ενθουσιασμός, δυναμικότητα και απελευθερωμένη διάθεση. Δεν θα λείψουν τα ανατρεπτικά συμβάντα που θα καταφέρουν να δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επιδιώξεις. Κάποιοι ενδεχομένως να διαφοροποιήσουν τις βλέψεις τους, ίσως να μπουν στη διαδικασία να κάνουν καινούργια όνειρα.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Λέοντα, θα εκδηλωθεί ανάγκη για αυτοπροβολή και κυριαρχία. Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση, οι ενέργειες θα είναι αρκετά δυναμικές. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται οι διαθέσεις να είναι κάπως ρομαντικές, οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες και αρκετά θερμές. Οι ηγετικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, οι συμπεριφορές θα πρέπει να είναι χαλαρές κυρίως όταν υπάρξουν διαφωνίες.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ