Ο Ήλιος βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Κρόνο, είναι μία θετική όψη που θα βοηθήσει να μπει τάξη στις σκέψεις και στις επιθυμίες, τα χαρακτηριστικά θα είναι οργάνωση και μεθοδικότητα.

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής φύσης, αν οι προσεγγίσεις είναι συντονισμένες και οι διεκδικήσεις έχουν δημιουργική επιμονή, τότε το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

leuki
dianastore

Στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις και συζητήσεις, θα υπάρξει ειλικρίνεια, λύση θα δοθεί σε ζητήματα που από καιρό δημιουργούσαν ένταση και προβληματισμό. Η συναισθηματική ωριμότητα θα βοηθήσει να υπάρξει κατανόηση, δεν αποκλείεται να γίνουν συμφιλιώσεις οικογενειακές και φιλικές.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό έντονη θα είναι η διαίσθηση, το συναίσθημα θα έχει βάθος, η σκέψη θα είναι διεισδυτική.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Κρόνο, σε θέματα επαγγελματικής φύσης ίσως να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια, ωστόσο αν η σκέψη είναι συντονισμένη πολύ γρήγορα θα δοθούν λύσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, η σκέψη θα είναι αισιόδοξη, τα χαρακτηριστικά θα είναι έμπνευση φαντασία και ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ΕΔΩ

vivliopoleio
bestseller
coavacafe
stamataki