Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στη ψυχαγωγία, στις συναναστροφές και στις κοινωνικές επαφές. Οι δραστήριοι θα νιώσουν έντονη την ανάγκη να ασχοληθούν με δραστηριότητες ανανεωτικές, στόχος θα είναι η τόνωση, οι ενέργειες θα έχουν ταχύτητα. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει αποφασιστικότητα, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες συνεργασίες, οι τολμηροί θα είναι σε θέση να αναλάβουν πρωτοβουλίες και ρίσκα.

Στον αισθηματικό τομέα, οι κοινωνικές επαφές θα φέρουν το άνοιγμα για σχέσεις που θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σε προσωπικό επίπεδο. Οι αυθόρμητες προσεγγίσεις θα έχουν θετική κατάληξη, οι επαφές που θα προκύψουν θα είναι αναζωογονητικές.

leuki

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοσυγκράτηση, εσωτερική πειθαρχία, σφαιρική αντίληψη. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια, οι προσεγγίσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ουσιαστικές επιδιώξεις.

Στον αισθηματικό τομέα ώριμες προτάσεις θα ακουστούν, ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να μιλήσουν για θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για συζητήσεις, τα άμεσα ξεκαθαρίσματα θα βοηθήσουν να βρεθούν λύσεις. Φεύγει η αμφιβολία, τη θέση της παίρνει η εμπιστοσύνη, ευνοούνται οι επανασυνδέσεις.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ΕΔΩ

bestseller
vivliopoleio
stamataki