Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθύες, θα υπάρξει ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία, χαλαρότητα και ξεκούραση. Οι αναβλητικοί χαρακτήρες, προσοχή, να μην αφήσουν στην άκρη υποθέσεις που πρέπει οπωσδήποτε να διεκπεραιωθούν, οι καθυστερήσεις ενδεχομένως να δημιουργήσουν ανησυχίες και έντονο άγχος.

Τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, έμπνευση και δημιουργικότητα. Άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν έκταση στη φαντασία και στην πνευματικότητα τους, θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν τα καλλιτεχνικά τους έργα. Προσοχή στην έκταση που θα δοθεί στις ονειροπολήσεις, οι ευάλωτοι χαρακτήρες ενδεχομένως να θελήσουν να εισχωρήσουν σε νοητούς κόσμους, για να μπορέσουν να βγουν εκτός πραγματικότητας.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία θα κάνει ευνοϊκές τις συνθήκες για να προχωρήσουν οι επιδιώξεις. Αρκετά ώριμος θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα υπάρξει δυνατότητα να βρεθούν λύσεις. Σε θέματα εργασιακά, οι συναδελφικές σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν αποδοτικά.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο φέρνει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Οι τολμηροί χαρακτήρες θα βρουν ευνοϊκές τις συνθήκες για να τρέξουν τα βήματά τους. Ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα απαιτεί συντονισμό, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρορμητικότητα. Φεύγει η απαισιοδοξία και η διστακτικότητα, ανοίγει ο δρόμος για προσεγγίσεις. Στον αισθηματικό τομέα, θετική κατάληξη θα έχουν οι απελευθερωμένες εκδηλώσεις.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ