Η ολική έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνει αλλαγές στον τρόπο σκέψης. Θα βοηθήσει να υπάρξουν συνειδητοποιήσεις, που αυτές με τη σειρά τους θα δώσουν μία καινούργια τροπή στις βλέψεις και στις ενέργειες. Όσοι είναι συγκεντρωμένοι στους στόχους τους θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο. Οι σκέψεις και οι ιδέες θα μπορέσουν να υλοποιηθούν, αρκεί οι ενέργειες να είναι μεθοδικές και όχι σπασμωδικές.

Οι ευάλωτοι και οι απογοητευμένοι θα καταφέρουν να φιλοσοφήσουν τις καταστάσεις, θα βρουν τρόπο να ενδυναμώσουν τον αμυντικό τους μηχανισμό. Φεύγει η τάση προς τον πεσιμισμό και την άρνηση, η αισιοδοξία θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για θετικές αλλαγές. Κάποιοι θα καταφέρουν να αφήσουν πίσω τους παλιές αρνητικές ιστορίες και να κοιτάξουν μπροστά.

Από αυτήν την έκλειψη θα επηρεαστούν κυρίως τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτούς τους πλανήτες. Θα υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα δώσουν φως στο τούνελ, θα λυθούν απορίες, θα δοθούν απαντήσεις σε ζητήματα που ταλαιπωρούν σε ψυχολογικό επίπεδο. Στις περιπτώσεις που κάποιοι βιώνουν συνθήκες αρνητικές ή ασφυκτικές, θα έχουν την ευκαιρία να βγουν από την εσωτερική ένταση, να αλλάξουν την οπτική τους και να δώσουν ουσιαστικές λύσεις.

Μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος σκέψης, η αισιοδοξία και η θετικότητα θα βοηθήσουν να δημιουργηθούν νέες βλέψεις και νέες επιθυμίες. Οι συντονισμένες ενέργειες, οι ξεκάθαρες βλέψεις και η σταθεροποίηση στα αισθήματα θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση σχέσεων και επαφών.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ