vivliopoleio
arxontikon
bestseller
pennygiannakopoulou
coavacafe

Ετοιμαζόμαστε για ευχάριστες ειδήσεις, ξαφνικά χαρμόσυνα μηνύματα και απρόσμενες συναντήσεις. Ο Ερμής και ο Ουρανός συνεργάζονται με όψη Τριγώνου και τα Ζώδια της Γης ή του Νερού, μπορούν να περιμένουν τα καλύτερα και μάλιστα στα ξαφνικά.

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα οι λύσεις έρχονται από το πουθενά και επιτέλους απαλλάσσεσαι από άγχος και τρεξίματα. Η σημερινή ημέρα σου εξασφαλίζει σίγουρα μια καλύτερη καθημερινότητα. Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σου δίνει την ανέλπιστη ευκαιρία να πραγματοποιήσεις όλες τις επιθυμίες σου, ιδίως σε θέματα που αφορούν καθημερινότητα, ψυχική ηρεμία, λεπτομέρειες που πρέπει να τακτοποιηθούν, αλλά και θέματα βελτίωσης εμφάνισης και σωματικής ευεξίας.

dianastore
leuki

ΤΑΥΡΟΣ: Μια εξαιρετικά θετική όψη για το ζώδιό σου πραγματοποιείται σήμερα και πρόκειται για το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού. Το ενδιαφέρον σου σήμερα στρέφεται σε κάθε είδους γνώσεις και εμπειρίες. Η αισιοδοξία σου και η ανεμελιά σου, θα τονωθούν και ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια δημιουργική ευχάριστη δραστηριότητα. Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την τύχη σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Ερμής σήμερα έρχεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό και εσύ θα καταφέρεις να τονώσεις και να βελτιώσεις όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και κυρίως την ψυχολογία σου. Ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, προκειμένου να διορθώσεις προβληματικές συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα. Πιθανόν, όμως, να επανέλθουν ξαφνικά κάποια παλαιά προβλήματα, που νόμιζες ότι είχαν ξεπεραστεί, αλλά εσύ θα βρεις τις λύσεις τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, που σχηματίζεται σήμερα, στρέφει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου επαφές, μετακινήσεις και επικοινωνίες. Κατά τη διάρκεια μίας μετακίνησης μάλιστα, μπορείς να αναμένεις ένα ξαφνικό και απόλυτα θετικό γεγονός. Γενικά, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις σημαντικά την επικοινωνία σου με τους γύρω σου και να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που ενδεχομένως να είχαν δημιουργηθεί.

ΛΕΩΝ: Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει μία ανέλπιστη ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στη ζωή σου και να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου, γεμάτος αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Χαμογελάς και το νιώθεις με όλη σου την ψυχή σήμερα, αφού μία ξαφνική ευχάριστη είδηση ή συνάντηση θα σε ικανοποιήσει πολύ και θα ηρεμήσεις σίγουρα ψυχικά, ιδίως μετά από μία περίοδο γεμάτη προβλήματα και δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στο δικό σου ζώδιο, που διαμορφώνεται σήμερα, ενεργοποιεί τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Κάποια ξαφνικά νέα ή κάποιες τυχαίες συγκυρίες βελτιώνουν απόλυτα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές. Η ημέρα σίγουρα εγγυάται πολύ θετικές εξελίξεις στη ζωή σου και μάλιστα χωρίς καν να το περιμένεις, αφού θα τις βιώσεις μέσα από ξαφνικά μηνύματα, ειδήσεις ή συναντήσεις. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι τα νεύρα σου.

ΖΥΓΟΣ: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία σήμερα, παρασύρεσαι επικοινωνιακά σε λάθη, μιλάς πολύ, εκτίθεσαι και χαλάς την καλή κοινωνική σου εικόνα. Μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου, μην εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους και κράτα προστατευμένα τα προσωπικά σου και τα μυστικά σου, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να επωφεληθούν οι αντίπαλοι σου από αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σήμερα σου υπόσχεται να σου χαρίσει μια ανέλπιστα εξαιρετική και ευχάριστη ημέρα. Θα λάβεις σίγουρα χαρούμενα νέα και ειδήσεις από φίλους σου, που δεν περίμενες καν. Ειδικά ένας φίλος σου ετοιμάζει μία έκπληξη που θα σε συναρπάσει και θα σου δώσει χαρά. Γενικά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις χαρμόσυνες συζητήσεις και επαφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία σήμερα δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε υπερβολές, που αργότερα θα μετανιώσεις. Γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγεις τον παρορμητισμό, τον υπέρμετρο ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό τώρα. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει η πιθανότητα για λάθος συμπεράσματα και υποθέσεις, που θα σου στοιχίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό σήμερα προμηνύει πολύ ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου και μάλιστα απρόσμενα. Τα νέα και οι ειδήσεις που θα έχεις θα σου υπενθυμίσουν πως η τύχη είναι με το μέρος σου και λειτουργεί απόλυτα για σένα. Είναι σίγουρο πως θα περάσεις πολύ καλά και μάλιστα θα υπάρξουν και κάποιες απρόβλεπτες εκπλήξεις που θα σε συναρπάσουν. Ιδανική ημέρα για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι ή μία έξοδο διασκέδασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, που πραγματοποιείται σήμερα, θα σε βοηθήσει πολύ να επικεντρωθείς και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες και τα συναισθήματά σου, ώστε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το παρόν αλλά και για το μέλλον σου. Μπορεί να είσαι λιγότερο κοινωνικός και περισσότερο απομονωμένος από τους γύρω σου σήμερα, αλλά κάποιες ξαφνικές ειδήσεις και επικοινωνίες θα σου δώσουν ουσιαστική χαρά.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο Ερμής σήμερα απέναντι σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και σαφώς είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο για σένα, αφού θα σου δώσει την απρόσμενη ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, να προγραμματίσεις και να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά και να λάβεις ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις και νέα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πολύ πιθανόν, κατά τη διάρκεια κάποιας μετακίνησης, να προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις λάβεις σοβαρά υπόψη σου και να τις αρπάξεις.

Πηγή: Oroskopos.gr