coavacafe
pennygiannakopoulou
arxontikon
vivliopoleio
bestseller

Σήμερα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα μας δίνει την δύναμη να αντέξουμε τις κακοτοπιές και να πετύχουμε αυτά που επιθυμούμε, αλλά και να απολαύσουμε επιτυχία, ιδίως μέσα από επικοινωνίες και μετακινήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα ξεπεράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Κάθε σου προσπάθεια να βελτιώσεις τη ζωή σου, την ψυχολογία σου, την καθημερινότητα σου ή απλά τη ρουτίνα σου, θα έχει επιτυχία και εσύ θα είσαι πλήρως ικανοποιημένος. Ξεπερνάς παλαιότερα άγχη και ασχολείσαι με τον εαυτό σου, την εμφάνιση σου, το σώμα σου και την ξεκούραση σου.

leuki
dianastore

ΤΑΥΡΟΣ

Ετοιμάσου να περάσεις υπέροχα σήμερα, με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα. Ο αισιόδοξος χαρακτήρας σου θα ενισχύσει και θα εμπλουτίσει, με πρόσωπα και επαφές, την κοινωνική σου ζωή. Η ημέρα σου φέρνει τύχη, απολαύσεις, χαρά, καλοπέραση, διαίσθηση , ανεπτυγμένη δημιουργικότητα , άψογη αντίληψη, αλλά και λύσεις για παλαιότερα θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εύνοια σήμερα, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, αφορά τα συγγενικά σου πρόσωπα, αλλά και γενικά όσους αγαπάς. Μέσω της επικοινωνιακής οδού, βελτιώνεις σχέσεις οικογενειακές, βρίσκεις λύσεις που αφορούν στο σπίτι, όπως και σε παρελθοντικές εκκρεμότητες κάθε είδους. Όση αγάπη δώσεις σήμερα, τόση θα λάβεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, κερδίζεις πόντους και ευκαιρίες λόγω της εφευρετικότητας σου, της ευστροφίας σου, του επικοινωνιακού σου ταλέντου και του ζωηρού μυαλού σου. Είσαι απόλυτα ικανός να πετύχεις σκοπούς και στόχους, αφού πλέον είσαι ορθά πληροφορημένος και έτοιμος να αξιοποιήσεις αποτελεσματικά τις γνώσεις σου, ακόμα και για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, απολαμβάνεις υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα. Μέσα από αποκτήματα και κεκτημένα, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, την αξία σου και τη δύναμή σου. Δεν χρειάζεται να εκφράζεις με κτητικότητα και απαιτητικότητα αυτό που θες, αφού μία σου λέξη αρκεί τη σημερινή ημέρα, για να σου κάνουν όλα τα χατίρια οι άλλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, διακρίνεσαι για τη γρήγορη σκέψη σου, την καλή σου διάθεση και το επικοινωνιακό σου ταλέντο. Είσαι περιζήτητος, αγαπητός και δημοφιλής. Δέχεσαι ευχάριστα νέα και μηνύματα, ακόμα και από άτομα με τα οποία έχεις καιρό να επικοινωνήσεις και απολαμβάνεις τους καλούς τρόπους των άλλων απέναντι σου.

ΖΥΓΟΣ

Με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, ξεχωρίζεις για την καλοσύνη σου και την ευσπλαχνία σου. Είσαι αρκετά συγκαταβατικός και ευαίσθητος, γεγονός που θα γλυκάνει και θα ευνοήσει τις κοινωνικές σου επαφές και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η γόνιμη φαντασία σου, αλλά και η ισχυρή διαίσθηση σου, θα σου δείξουν τον σωστό δρόμο και θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα βγάλεις στην επιφάνεια τον πρωτότυπο και επινοητικό σου χαρακτήρα. Υποστηρίζεις με πείσμα τις αντιλήψεις σου και καταφέρνεις με πρωτοφανή ευκολία αρκετούς από τους στόχους σου. Θέματα που σε απασχολούν, σχετικά με μέσα επικοινωνίας ή ηλεκτρονικά μηχανήματα, λύνονται επιτέλους και τα νέα ή μηνύματα που λαμβάνεις, είναι θετικά και χαρμόσυνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, είσαι περήφανος, σοφότερος και σίγουρος για τον εαυτό σου. Οι γύρω σου θα σε θαυμάζουν και θα σε σέβονται, και αυτό θα βοηθήσει πολύ την κοινωνική σου καταξίωση και θα αναθεωρήσεις το προσωπικό σου μέτρο της αξίας και σημαντικότητας σου. Είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου, ξέρεις πολύ καλά πώς να τους δουλέψεις και να τους πετύχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, έχεις σίγουρα ευστροφία και δεν σου ξεφεύγει τίποτα. Μέσα από κοινωνικές επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, απολαμβάνεις ειλικρίνεια, δικαιοσύνη και καλοπροαίρετη διάθεση από τους άλλους. Στιγμές καλοπέρασης, τύχης και ανεμελιάς αναμένονται, όπως και επικοινωνία με άτομα από το παρελθόν σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, σε χαρακτηρίζει ισχυρή διορατικότητα και πνευματική ευελιξία. Καταφέρνεις εύκολα, μέσα από μικρές λεπτομέρειες ή τη γλώσσα του σώματος, να καταλάβεις έγκαιρα τι γίνεται, όπως και τις προθέσεις του άλλου. Το ένστικτο σου δεν θα σε προδώσει τη σημερινή ημέρα, ιδίως σε ζητήματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα από το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, είσαι απόλυτα ικανός να κρίνεις δίκαια και σωστά τις καταστάσεις, σύμφωνα με τους κανόνες της λογικής και να δεις κάποια πράγματα και από τις δύο όψεις. Με τον τρόπο αυτόν, σήμερα θα υπάρχει επιτυχία στην προσπάθεια σου να επαναπροσεγγίσεις άτομα με τα οποία είχατε απομακρυνθεί ή να εξομαλύνεις σχέσεις μέσα από ήρεμη επικοινωνία και συζήτηση.

Πηγή: Oroskopos.gr