vivliopoleio
coavacafe
pennygiannakopoulou
arxontikon

Ώρα να βάλουμε φρένο στις υπερβολές, στις οποίες μας παρασύρει η αντίθεση Αφροδίτης-Δία και να θέσουμε βάσεις στα κεκτημένα μας αλλά και στην διεκδίκηση των στόχων μας, σε Έρωτα και Χρήμα.

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και σκεπτόμενος, σε θέματα που αφορούν σπίτι και οικογένεια, ώστε να πάρεις σωστές και προσγειωμένες αποφάσεις. Αν σκοπεύεις να κάνεις σημαντικές συζητήσεις, φρόντισε να ακούς με προσοχή τι έχουν να σου πουν οι άλλοι και να μην κάνεις μονόλογο. Πιθανόν να υπάρξει σύγχυση στις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις σου, αλλά εσύ θα πρέπει να επιστρατεύσεις την ψυχραιμία σου.

dianastore
leuki

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπάθησε κάθε στιγμή να σκέφτεσαι πολύ πριν πάρεις αποφάσεις. Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου έμπνευση και οξυδέρκεια, αλλά φρόντισε να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα και να προσέχεις πολύ στις μετακινήσεις σου. Επιπλέον, μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί κρύβουν παγίδες που θα σου φέρουν προβλήματα. Μην παρασύρεσαι σε αυθόρμητα λόγια και κουβέντες λόγω υπεραισιοδοξίας και υπέρμετρου ενθουσιασμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα έχεις την τάση να μην στηρίζεσαι σε αντικειμενικά κριτήρια, αλλά στις αυθόρμητες επιθυμίες σου, χωρίς ωστόσο να προσπαθείς για αυτές, προκειμένου να τις πετύχεις. Οφείλεις να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά αγαθά σου, αφού μπορεί τώρα να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σε κάθε είδους πρακτικές υποθέσεις, ιδίως λόγω της υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, αλλά και στον περίγυρο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα μπορεί να έχεις αρκετές ευκαιρίες για δραστηριότητες που αρχικά να σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, ωστόσο, θα πρέπει να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες και τα στάνταρ σου, ώστε να μην απογοητευτείς και να μην ρισκάρεις ό,τι μέχρι τώρα έχεις χτίσει. Προετοιμάσου, διότι ήρθε η ώρα να προσγειωθείς απότομα κι αυτό λόγω της υπεραισιοδοξίας σου.

ΛΕΩΝ: Σήμερα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια αλήθεια, που μέχρι τώρα αρνιόσουν να αναγνωρίσεις και να δεχτείς την ύπαρξη της. Δεν είναι και η καλύτερη ημέρα να εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου, αφού τώρα υπερισχύουν οι αυταπάτες στο μυαλό σου. Δυστυχώς, επανέρχονται φόβοι και ανασφάλειες, κυρίως μετά από σημαντικές αποκαλύψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα πιθανόν να καταλάβεις, μέσα από συγκυρίες, πως έκανες αρκετές υπερβολές στο παρελθόν και πως σε κυρίευσε υπεραισιοδοξία σε σχέσεις και πρόσωπα, που τώρα αντιδρούν σε αυτή σου την συμπεριφορά. Προσπάθησε να μη χαλάσεις σχέσεις με τους φίλους σου, μην τους θεωρείς δεδομένους και φρόντισε να αποφεύγεις κουτσομπολιά εις βάρος τους, γιατί κινδυνεύεις να αποκαλυφθείς και δεν θα ξέρεις πώς να δικαιολογηθείς.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα παρασύρεσαι επικοινωνιακά σε λάθη, μιλάς πολύ, εκτίθεσαι και χαλάς την καλή κοινωνική σου εικόνα. Μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου, μην εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους και κράτα προστατευμένα τα προσωπικά σου και τα μυστικά σου, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να επωφεληθούν οι αντίπαλοι σου από αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα χρειαστεί οπωσδήποτε, σήμερα, να μειώσεις τα επίπεδα της αισιοδοξίας σου, να επιστρατεύσεις λογική και να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην πορεία των συζητήσεων που θα κάνεις, σε όλους τους τομείς. Λόγια και επαφές μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν θα μπορέσεις αμέσως να αναγνωρίσεις, αφού είσαι αρκετά απρόσεχτος επικοινωνιακά. Αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια μετακίνηση τώρα ή να ταξιδέψεις, φρόντισε να είσαι συνεπής και άψογα οργανωμένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε υπερβολές, που αργότερα θα μετανιώσεις, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγεις τον παρορμητισμό, τον υπέρμετρο ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει η πιθανότητα για λάθος συμπεράσματα και υποθέσεις, που θα σου στοιχίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά σου, αφού υπάρχει η πιθανότητα ακόμα και ένα αθώο ψέμα ή μία λεκτική υπερβολή, να φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα. Η ασυνεννοησία, τη σημερινή ημέρα, μπορεί να επιφέρει αρνητικές καταστάσεις, οι οποίες μπορεί να είναι πρόσκαιρες, αλλά σίγουρα θα σε αποσυντονίσουν, αφού θα είναι και αναπάντεχες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς, όσο καλύτερα γίνεται, σε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις ομολογουμένως πολλές δουλειές σου. Επίσης, αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος, παραδέξου τα λάθη σου, χωρίς να κατηγορείς τους άλλους για αυτά.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ημέρα πιθανόν να κρύβει κινδύνους, αν φερθείς υπερβολικά ανέμελα, παρορμητικά και επιπόλαια. Όσο κι αν περνάς όμορφα, εσύ θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην επιζητάς την εφήμερη επιτυχία, πιστεύοντας σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, που δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν πραγματικότητα. Επίσης, μην είσαι εύθικτος απέναντι στην κριτική των ανθρώπων που σε αγαπούν, αφού ό,τι σου λένε είναι για το καλό σου.

Πηγή: Oroskopos.gr