bestseller
pennygiannakopoulou
vivliopoleio
coavacafe
arxontikon

Ρομαντισμός, διαίσθηση, ποιητικότητα, τρυφερότητα, αγαπησιάρικα μηνύματα και μπόλικες εξομολογήσεις έρχονται σήμερα, λόγω του τριγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα.

ΚΡΙΟΣ: Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, απολαμβάνεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία και επιτέλους σιγουριά. Μία ευχάριστη εξέλιξη, που αφορά μία ιστορία του παρελθόντος και έχει να κάνει με το σπίτι ή την οικογένεια, θα έρθει σήμερα και θα σε βγάλει από το αδιέξοδο της τελευταίας περιόδου. Οι δικοί σου άνθρωποι σου δείχνουν γενναιόδωρα την αγάπη τους και κυρίως έμπρακτα, αλλά το ίδιο κι εσύ προς αυτούς.

dianastore
leuki

ΤΑΥΡΟΣ: Χάρη στο σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορείς να αποκτήσεις ό,τι ποθείς ή έχεις σκοπό, με μία σου μόνο λέξη. Ξεχωρίζεις για το κοφτερό σου μυαλό και τη λαμπερή σου προσωπικότητα, ιδίως μέσα σε κοινωνικές σχέσεις και συναναστροφές. Η ημέρα γενικά φέρνει ευχάριστες και χαρμόσυνες συναντήσεις και μηνύματα, όπως και πολλές στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Αισθάνεσαι πολύ δημοφιλής, αφού είσαι ιδιαίτερα συμπαθής και περιζήτητος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η αυτοπεποίθηση σου και η αυτοεκτίμηση σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες τώρα, λόγω κάποιων συγκυριών. Εσύ, όμως, είσαι αποφασισμένος να μη μοιραστείς τη χαρά σου με πολλούς, αλλά με τους λίγους και καλούς. Ιδανική στιγμή, για να αποβάλεις από τη ζωή σου έντονες και ίσως κουραστικές κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις όμορφες, ουσιαστικές στιγμές με άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφέσου σήμερα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, στην καθοδήγηση της καρδιάς σου. Ο γοητευτικός τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς είναι αξιολάτρευτος και σε βοηθά να αυξήσεις τις πιθανότητες εκπλήρωσης ενός μεγαλεπήβολου στόχου. Επιπλέον, ένα χαρούμενο νέο θα σε ενδυναμώσει ψυχικά και θα νιώσεις σίγουρα πολύ όμορφα, με τις σημερινές συγκυρίες και γεγονότα. Προσφέρεις αγάπη παντού, αλλά λαμβάνεις ακόμα περισσότερη.

ΛΕΩΝ: Το σημερινό τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα φέρει σίγουρα μία αποκάλυψη ενός μυστικού. Όλο αυτό θα γίνει με παρασκηνιακό τρόπο και θα σε βοηθήσει να δρομολογήσεις στόχους και σκοπούς, ώστε να τους πετύχεις στο μέλλον. Γενικά, ακολούθησε χωρίς δισταγμό τη διαίσθηση σου σε ό,τι κι αν κάνεις, αφού μπορείς να διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων, να κατανοείς εκ βάθους κάποιες καταστάσεις και να ξέρεις τι σου γίνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, έχεις όραμα και θέληση, γεγονός που θα φέρει γρήγορες και θετικές εξελίξεις στην καθημερινότητα σου. Δένεσαι περισσότερο συναισθηματικά με φίλους τώρα και ίσως προκύψει και μία νέα γνωριμία, που θα μεταλλαχτεί σταδιακά σε μία ισχυρή φιλία. Επίσης, ευνοείσαι σε αλλαγές που θες να κάνεις και σε μεγαλεπήβολους στόχους που επιθυμείς να εκπληρώσεις.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, καταφέρνεις μέσω της επικοινωνιακής οδού, να αναγνωρισθείς κοινωνικά, να βιώσεις μία βελτιωμένη και κατά πολύ ευτυχέστερη οικογενειακή ζωή και καθημερινότητα και να πάρεις χαρά, μέσα από την εδραίωση της προσωπικής σου επιτυχίας. Ευνοούνται σήμερα, η εξομάλυνση οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων, επίλυση παλαιών οικογενειακών προβλημάτων και βελτίωση της κοινωνικής σου υπόστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με το σημερινό τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πετυχαίνεις σπουδαίους στόχους και μεγαλεπήβολα όνειρα, ενδυναμώνεις κοινωνικές και φιλικές σχέσεις, βελτιώνεις τις επαφές με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες, κάνεις ευχάριστες μετακινήσεις και πετυχαίνεις στόχους που καιρό τώρα επιδίωκες. Μία θετικότατη και εποικοδομητική ημέρα έφτασε για σένα και έτσι εσύ είσαι ιδιαίτερα αισιόδοξος, χαρούμενος, δημιουργικός και ανανεωμένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, προσπάθησε να μη διατυμπανίζεις την επιτυχία σου στον καθένα, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ίσως ζηλεύουν ή και φθονούν την ευτυχία και τις επιτυχίες σου. Μάθε να εμπιστεύεσαι τους άλλους, αφού πρώτα βεβαιωθείς για τις καλές τους προθέσεις απέναντί σου. Χρησιμοποίησε το εύστροφο μυαλό σου, αλλά και τη διορατικότητα σου, ώστε να καταφέρνεις να πετύχεις πολλά από αυτά που θες τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείς να αναμένεις ένα ευχάριστο νέο, που θα σε δικαιώσει. Επίσης, έρχονται ωφέλιμες επαφές, συζητήσεις, αλλά και χαρμόσυνες μετακινήσεις και συναντήσεις. Καταφέρνεις σήμερα και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σου σχέση και επαφή, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, γι’ αυτό μη διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το σημερινό τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει πολύ όσον αφορά στην εμφάνιση σου, αφού θα αποφασίσεις δυναμικές αλλαγές που θα εντυπωσιάσουν τον περίγυρο σου. Ιδανική μέρα, επίσης, για έναρξη σωστής διατροφής και άσκησης. Είσαι λοιπόν στην καθημερινότητα σου λαμπερός, εκπέμπεις ενέργεια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου και στους καλούς σου τρόπους.

ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, είναι μία από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες, για οτιδήποτε επιθυμείς και έχεις ως στόχο. Μπορείς να αναμένεις πολλές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της ημέρας, για ψυχαγωγία, διασκέδαση και κοινωνικές ή δημιουργικές δραστηριότητες. Επιπλέον, θέματα που αφορούν παιδιά, αλλά και προσωπικές φιλοδοξίες ευνοούνται επίσης, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου.

Πηγή: Oroskopos.gr