arxontikon
pennygiannakopoulou
bestseller
vivliopoleio
coavacafe

Με το τρίγωνο που σχηματίζουν σήμερα ο Ερμής με τον Κρόνο, είναι ώρα να δώσουμε ρίξουμε φως σε όλες μας τις υποθέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής και ο Κρόνος συνεργάζονται σήμερα, με την όψη τριγώνου, γεγονός που θα σε ευνοήσει πολύ σε θέματα καθημερινότητας. Ανανεώνεσαι πλήρως, τακτοποιείς υποχρεώσεις, εκκρεμότητες και δουλειές και βελτιώνεις απόλυτα την εμφάνιση και την ψυχολογία σου. Μπορείς να αναμένεις αρκετές θετικές αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και σαφώς πιο ευχάριστη.

leuki
dianastore

ΤΑΥΡΟΣ

Με το τρίγωνο που σχηματίζουν σήμερα ο Ερμής και ο Κρόνος, μπορείς να βρεις τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο, ώστε να περάσεις όμορφα και εποικοδομητικά, μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες. Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου δημιουργικότητα και τη λάμψη σου, σε κάθε σου εγχείρημα και γενικά κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Ιδανική ημέρα για την υλοποίηση των στόχων σου και την γενική βελτίωση της ζωής σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, που πραγματοποιείται σήμερα, φέρνει λύσεις και εύνοια στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Αν πρόκειται ή επιθυμείς να μετακομίσεις, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για πρωτοβουλίες, συμφωνίες και αποφάσεις. Επίσης, κάποια κακώς κείμενα που αφορούσαν τις συγγενικές και οικογενειακές σχέσεις σου, που σε προβλημάτιζαν, λαμβάνουν τέλος. Γενικά, αξιολόγησε εκ νέου κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις, ώστε να χαράξεις τώρα μια νέα πορεία ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, με το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, θα βελτιώσεις, θα εξομαλύνεις και θα διορθώσεις σχέσεις και επαφές με τους γνωστούς σου, αλλά και με αδέρφια ή γείτονες. Στον επικοινωνιακό τομέα, ανοίγεις ορθά και κατανοητά τις σκέψεις και τις ιδέες σου, με αποτέλεσμα να πείθεις πιο εύκολα τον συνομιλητή σου. Σε κοινωνικές συναναστροφές, οι προσπάθειες σου επιτέλους ανταμείβονται και έχεις πια το “πάνω χέρι”.

ΛΕΩΝ

Με το σημερινό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, η αυτοεκτίμηση σου αυξάνεται κι αυτό προκαλεί εκδηλώσεις θαυμασμού από τον περίγυρο σου. Έχεις τώρα την ευκαιρία να φτιάξεις και να οργανώσεις ένα πρόγραμμα που θα σε εξυπηρετήσει να προστατεύσεις και να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά αγαθά σου. Ό,τι μέχρι τώρα έχεις κατακτήσεις και πετύχει, το έκανες με αγώνα και σκληρή προσπάθεια, και τώρα το σύμπαν σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις επιτέλους τις μικρές χαρές της ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον Κρόνο σήμερα, θα φέρει θετικά αποτελέσματα, όχι μόνο για το παρόν, αλλά και μακροπρόθεσμα. Έρχονται νέες ισορροπίες και λύσεις μόνιμες στις διαπροσωπικές επαφές σου, αλλά και σίγουρη επιτυχία σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού. Επιτέλους, ανταμείβεσαι για όλες τις παρελθοντικές προσπάθειές σου, αλλά και για τυχόν απογοητεύσεις που είχες υποστεί.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο σήμερα, επιφυλάσσει για σένα θετικές αλλαγές στη διάθεση σου και ανανεωμένη ψυχολογία. Θα καταφέρεις να αναζητήσεις τις εσωτερικές σου αξίες και τις ανάγκες σου, αλλά και να αναγνωρίσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου, ώστε να τις εκπληρώσεις. Κάνε έναν απολογισμό των περασμένων γεγονότων και οργάνωσε σωστά τις επόμενες κινήσεις σου. Σίγουρα, κάποια ωφέλιμα γεγονότα στη ζωή σου, ακόμα κι αν δεν γίνουν άμεσα αντιληπτά και αισθητά, θα σε απαλλάξουν από άγχη και ανασφάλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα ο Ερμής σχηματίζει ένα πολύ θετικό για σένα τρίγωνο με τον Κρόνο. Μπορείς πλέον ξανά να αισιοδοξείς, να κάνεις ριζικές αλλαγές σε ό,τι σε ενοχλεί και να ανανεώσεις πλήρως τον φιλικό τομέα. Συγκεκριμένα, οι φίλοι θα είναι στο πλευρό σου και θα σε βοηθούν σε κάθε σου εγχείρημα, έμπρακτα και λεκτικά. Ιδανική ημέρα για να εκπληρώσεις τους στόχους σου και να αποζημιωθείς για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει μέχρι τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής σήμερα σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και θα σε βοηθήσει πολύ να καταφέρεις να εκπληρώσεις όνειρα και φιλοδοξίες. Μπορείς τώρα να ξεφύγεις από δύσκολες καταστάσεις ή και ακόμα και τοξικές σχέσεις, με μεγαλύτερη ευκολία. Διεκδίκησε μία εκ νέου συζήτηση για κάποια θέματα που αφορούν στην πρόοδο σου και στην κοινωνική σου εικόνα και καταξίωση. Οργανώνεις καλύτερα τη ζωή σου και τον χρόνο σου, βελτιώνοντας την καθημερινότητα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής σήμερα σχηματίζει ένα απόλυτα θετικό για σένα τρίγωνο με τον Κρόνο. Έχεις επιτέλους την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς την τύχη σου και τις κοινωνικές επαφές σου και να γευτείς την επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σου και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κυρίως μέσα από επικοινωνίες και επαφές. Επιπλέον, πετυχαίνεις μακροπρόθεσμους στόχους, ανοίγεις τους ορίζοντες σου, αισιοδοξείς και μπορείς άφοβα να προχωρήσεις, στην υλοποίηση των ιδεών σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, που πραγματοποιείται σήμερα, θα σου δώσει την ευκαιρία να βάλεις σε εφαρμογή και να υλοποιήσεις κάποιες βαθιές σκέψεις και επιθυμίες σου, ώστε να πραγματοποιήσεις σημαντικούς στόχους, που μέχρι τώρα κρατούσες κρυμμένους για κάποιους λόγους. Γενικά πάντως, μην αποκαλύπτεις ακόμα σε κανέναν τίποτα και διαφύλαξε τα μυστικά σου και τις δράσεις σου. Τώρα ξέρεις ποιος είναι ο ορθός δρόμος για την εκπλήρωση των στόχων σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο που σχηματίζει σήμερα ο Ερμής με τον Κρόνο, είναι απόλυτα θετικό για σένα. Έχεις πλέον την ικανότητα να αξιολογήσεις ορθά και αντικειμενικά τις καταστάσεις και τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την εξέλιξη σου. Ισορροπείς με επιτυχία το συναίσθημα και τη λογική και αυτό θα σου φέρει σίγουρα σημαντικές ουσιαστικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Πηγή: Oroskopos.gr