vivliopoleio
bestseller
arxontikon
pennygiannakopoulou
coavacafe

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα, μας προστάζει “Τα κεφάλια μέσα”. Επικεντρωνόμαστε στη δουλειά, στην εξέλιξη της καριέρας μας, την βελτίωση των οικογενειακών μας θεμάτων, αλλά και της κοινωνικής μας καταξίωσης.

ΚΡΙΟΣ

Ξέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις, κάνοντας αισθητή τη παρουσία σου και προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές. Αντιδράς στις καταστάσεις, αλλά και στους γύρω σου, ήρεμα, υπομονετικά, ώριμα, αλλά και ορισμένες στιγμές ψυχρά και απόμακρα. Ωστόσο, αυτή σου η στάση θα φέρει κοντά σου μόνο ανθρώπους που όντως σε αγαπούν.

dianastore
leuki

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα πρόκειται για μία ημέρα γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη, κίνηση και μετακίνηση, επαφές και συναντήσεις. Ένα καλό νέο έρχεται, το οποίο θα αυξήσει και πάλι την αυτοπεποίθηση σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν, να προσέξεις σε επαφές και επικοινωνίες, την τάση σου για προκλητικά αστεία και κυνισμό, αφού κάποιοι μπορεί να προσβληθούν ή και να θυμώσουν μαζί σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, επιτέλους, θα πάρεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σου και θα πετύχεις πολύ πιο εύκολα στόχους και σχέδια και θα εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες. Καλό θα ήταν να ρίξεις τον εγωισμό σου και να επιδιώξεις μία επανένωση ή συζήτηση με άτομα με τα οποία είχες παρεξηγηθεί, και θα δεις ότι θα βγει υπέρ σου και θα καταφέρεις να έχεις εσύ το “πάνω χέρι” από εδώ και πέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφέσου σήμερα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, στην καθοδήγηση της καρδιάς σου. Ο γοητευτικός τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς είναι αξιολάτρευτος και σε βοηθά να αυξήσεις τις πιθανότητες εκπλήρωσης ενός μεγαλεπήβολου στόχου. Επιπλέον, ένα χαρούμενο νέο θα σε ενδυναμώσει ψυχικά και θα νιώσεις σίγουρα πολύ όμορφα με τις σημερινές συγκυρίες και γεγονότα. Προσφέρεις αγάπη παντού, αλλά λαμβάνεις ακόμα περισσότερη.

ΛΕΩΝ

Σήμερα καταφέρνεις να επικοινωνήσεις με αποτέλεσμα και όφελος για σένα και επιπλέον οι άλλοι σε ευγνωμονούν, λεκτικά και έμπρακτα, για τη βοήθεια που τους προσφέρεις. Η πρακτικότητα και η λογική σου είναι τα δυνατά σου σημεία και σίγουρα θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και να πετύχεις ακόμα περισσότερους από τους στόχους της ημέρας, ιδίως αν έχουν να κάνουν με αλλαγές στην εμφάνιση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα ξέρεις πώς και πότε να γοητεύσεις τα πλήθη και με τον τρόπο αυτόν, καταφέρνεις να πετύχεις στόχους και σκοπούς. Αποφασίζεις να δράσεις άμεσα και αποτελεσματικά, παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε περίσταση. Τα γεγονότα της ημέρας θα φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση, συναισθηματική ζεστή ατμόσφαιρα και επιπλέον, τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα εντείνονται τα συναισθήματα σου, τα ένστικτα και η διαίσθηση σου. Επιπλέον, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης, για όποιο θέμα σε απασχολούσε μέχρι τώρα. Εμπλούτισε, με συναίσθημα και αγάπη, προβληματικές συγγενικές σχέσεις και μη συνεχίζεις την τεταμένη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι, με ανούσια γκρίνια ή παράπονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση σήμερα. Ο σαφής και ευθύς τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς, θα φέρει αρκετές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και τη σχέση σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες. Προσοχή μόνο στην τάση σου για κουτσομπολιό και τη νευρική οδήγηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, προσπάθησε να μη διατυμπανίζεις την επιτυχία σου στον καθένα, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ίσως ζηλεύουν ή και φθονούν την ευτυχία και τις επιτυχίες σου. Μάθε να εμπιστεύεσαι τους άλλους, αφού πρώτα βεβαιωθείς για τις καλές τους προθέσεις απέναντί σου. Χρησιμοποίησε το εύστροφο μυαλό σου, αλλά και την διορατικότητα σου, ώστε να καταφέρνεις να πετύχεις πολλά από αυτά που θες τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη σήμερα, στο δικό σου ζώδιο, έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, λόγω της ταχύτατης και άμεσης δράσης σου. Καταφέρνεις και πείθεις τους συνομιλητές σου και γοητεύεις μέσα από συναναστροφές, γεγονός που θα φέρει εκπληρώσεις στόχων. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι η συμπεριφορά σου και η αντίδραση σου σε τυχόν διαφωνίες, διότι έχεις την τάση να απαντάς με εγωιστικό τρόπο μέσα στα νεύρα σου και να μην υπολογίζεις τις απόψεις των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα νιώσεις πως δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις και απόψεις και πιθανόν οι γύρω σου να παρεξηγούν τα κίνητρά σου. Η σημερινή ημέρα είναι περισσότερο ιδανική για ενδοσκόπηση, λήψη αποφάσεων, αλλά και παρατήρησης κυρίως των γεγονότων και των καταστάσεων, παρά συμμετοχής σου σε αυτά. Χρησιμοποίησε τη διαίσθηση και τη διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις τι συμβαίνει μυστικά στο άμεσο περιβάλλον σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, με τη βοήθεια των φίλων σου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο. Το απρόβλεπτο, θετικού ή αρνητικού χαρακτήρα, μπορεί να κάνει την εμφάνισή του αρκετές φορές μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και προετοιμασμένος. Γενικά, πάντως, πολλές από τις καταστάσεις που βιώνεις, αλλάζουν σήμερα και βελτιώνονται.

Πηγή: Oroskopos.gr