coavacafe
vivliopoleio
bestseller
arxontikon
pennygiannakopoulou

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αξιοποιήστε τη διαίσθησή σας την καινούργια εβδομάδα! Ακόμη και τα όνειρα θα σας παράσχουν σημαντικές πληροφορίες, για θέματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Ίσως αυτή η ευαίσθητη ατμόσφαιρα να σας «παραλύει» κάπως, να μην ξέρετε πώς να χειριστείτε όσα λέει το υποσυνείδητό σας.

dianastore
leuki

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η αρχή της εβδομάδας σας καλεί να απλώσετε κλάδο ελαίας! Αξιοποιήστε το ευνοϊκό κλίμα, για να βρεθείτε τετ-α-τετ με ένα άτομο που είχατε μια σύγκρουση. Αν επιλέξετε την ανωτερότητα έναντι του ανταγωνισμού, σύντομα οι σχέσεις σας θα είναι και πάλι αγαστές.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, πρέπει πρώτα να προσγειωθείτε για να απογειωθείτε! Στην αρχή της νέας εβδομάδας καλείστε να μειώσετε ταχύτητα, ώστε να βλέπετε τα πάντα με διαύγεια. Έτσι θα στήσετε ένα ξεκάθαρο σχέδιο δράσης, που θα κάνει τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους σας πιο απτούς και εφικτούς. Χρειάζεστε μόνο περισσότερη οργάνωση, πειθαρχία και υπομονή για να καταφέρετε τα βήματα που λαχταράτε!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, ενίοτε ο ρεαλισμός είναι πιο συναρπαστικός και από τη φαντασία! Γι’ αυτό η αρχή της εβδομάδας σας καλεί να πάψετε να αναλύετε τα πάντα και να αδράξετε τη μέρα. Έχετε την εύνοια του σύμπαντος για να απλώνετε νεραϊδόσκονη σε ό,τι αγγίζετε, να απομακρύνετε κάθε αρνητισμό από το περιβάλλον σας. Όσο πιο ψηλά ανεβάσετε τον πήχη των οραματισμών σας, τόσο πιο πολλά θα πετύχετε!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η πνευματική σύμπνοια θα επικρατήσει στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας! Μπορεί μια τυχαία συνάντηση με ένα ενδιαφέρον άτομο, να σας δώσει την αίσθηση ότι γνωρίζεστε από πάντα. Στις συζητήσεις με φίλους, θα τελειώνετε ο ένας τις προτάσεις του άλλου. Αν συνήθως δυσκολεύεστε να εκφραστείτε, αυτή είναι η στιγμή να κάνετε μια ενδοσκόπηση: Μπορείτε να εντοπίσετε και να ξεπεράσετε κάθε «τραύμα» στην ψυχή σας!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μπαίνετε στη νέα εβδομάδα αποζητώντας περισσότερη προσοχή; Τότε φροντίστε να είστε πιο κάθετοι και εκφραστικοί! Νιώθετε να λαχταράτε μια ολοκληρωτική αλλαγή, είτε πρόκειται για την εμφάνισή σας είτε μια εσώτερη κάθαρση. Με όλα τα μάτια στραμμένα πάνω σας, οι κινήσεις σας θα αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση. Ανοιχτείτε, εκφραστείτε και εμπνεύστε τα άτομα του περιβάλλοντός σας!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Ζυγός

Στοχεύστε όσο πιο ψηλά μπορείτε, αγαπητοί Ζυγοί! Η καινούργια εβδομάδα έχει τη δυναμική να εκτοξεύσει τη δημόσια εικόνα αλλά και την καριέρα σας. Η προσοχή σας στρέφεται σε ευκαιρίες και νέες προοπτικές, καθώς η εύνοια κεντρίσει και τη ζώνη των οικονομικών σας. Να αναμένετε θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά, μέσα από μια αύξηση ή την προαγωγή που λαχταράτε. Το βέβαιο είναι ότι αρχίζουν οι ανταποδώσεις των κόπων που έχετε καταβάλει!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μην μείνετε αδρανείς και σε στάση αναμονής! Η νέα εβδομάδα θα σας δώσει ώθηση για να κάνετε τα πρώτα βήματα σε κάτι σημαντικό που λαχταράτε. Αναγνωρίστε τα σημάδια εξέλιξης, τολμήστε να βγάλετε την καινοτόμα και δημιουργική πτυχή σας. Όσο πιο αποφασιστικοί είστε τώρα, τόσο πιο γρήγορα θα περάσετε στην επόμενη φάση!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Τοξότης

Παραμερίστε για λίγο την εργασιομανία σας, αγαπητοί Τοξότες! Με την έναρξη της νέας εβδομάδας, πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στους δικούς σας ανθρώπους. Μπορεί κάποιος να χρειάζεται τις ενθαρρυντικές συμβουλές σας ή έναν ουσιαστικό ακροατή. Αν εσείς θέλετε να μιλήσετε, να είστε βέβαιοι ότι δεν θα αποτελέσετε ενόχληση για τους φίλους σας. Εξάλλου, έχετε πολλές ευκαιρίες και οι δύο πλευρές να ανταλλάσετε τέτοιες χάρες!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Αιγόκερως

Απελευθερωθείτε από τους φραγμούς σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η είσοδος της νέας εβδομάδας απαιτεί να είστε πιο εξωστρεφείς. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε, ακόμα και να προσεγγίσετε φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Ενδείκνυται επίσης να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, για μια ανακαίνιση ή αλλαγή της διακόσμησης. Μην αμελήσετε να πείτε μια συγγνώμη εκεί που ξέρετε ότι την οφείλετε!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Υδροχόος

Η παραγωγικότητα και η απόλαυση αποτελούν το δίδυμο της επιτυχίας σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η φαντασία σας κεντρίζεται στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας: Ακόμα και οι πιο προκλητικές υποχρεώσεις θα έχουν μια χροιά διασκέδασης. Οι δεσμευμένοι ενδέχεται να σχέδια για το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να κάνετε μια βόλτα μετά τη δουλειά… Ίσως να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Ιχθύες

Η έμπνευσή σας απογειώνεται, αγαπητοί Ιχθύες! Η αρχή της εβδομάδας θα είναι συναρπαστικά εκφραστική, γι’ αυτό μην υποταχθείτε στους κανόνες κανενός. Αυτό δεν σημαίνει να παρασυρθείτε τόσο από την παρόρμηση, που να χάσετε το κριτήριό σας… Άλλο να είστε αυθόρμητοι και άλλο να παραβλέπετε την απαραίτητη έρευνα πριν πάρετε μια σημαντική απόφαση!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Πηγή: astro-live.gr