arxontikon
coavacafe
pennygiannakopoulou
bestseller
vivliopoleio

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σήμερα, σε προειδοποιεί να διαχειριστείς ψύχραιμα και ώριμα κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις επιβαρύνεις, με εντάσεις και τσακωμούς! Ωστόσο, το Εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή, θα φέρει λύσεις σε θέματα καθημερινότητας!
ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης -Άρη, χρειάζεται προσοχή από μέρους σου, κυρίως σε κοινωνικές επαφές, μηνύματα, συζητήσεις, συμφωνίες, οδήγηση, αλλά και σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γνωστούς! Απέφυγε οπωσδήποτε κουτσομπολιά, ψέματα, αυθορμητισμό, αγένεια και εριστικότητα στον λόγο σου, διότι αντί να πετύχεις τον σκοπό σου, θα παρεξηγηθείς! Ωστόσο, το Εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή, θα βελτιώσει με κάποιο τρόπο, την φήμη σου!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, πιθανόν να σε παρασύρει σε αβεβαιότητα και ανασφάλεια, όσον αφορά την προστασία των κεκτημένων σου, αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου, αφού τώρα κάποιες καταστάσεις και γεγονότα, θα τα απειλήσουν! Εσύ συνέχισε να είσαι δυνατός και σταθερός και μπορεί κάποιες υλικές απώλειες να σε αγχώσουν, αλλά θα δεις πως είναι σίγουρα παροδικές! Ωστόσο, το Εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή, θα φέρει λύσεις σε θέματα οικογενειακά!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, το Τετράγωνο Αφροδίτης -Άρη σήμερα, θέλει αρκετή προσοχή και σωστούς χειρισμούς από μέρους σου! Η σημερινή αυτή όψη, μπορεί να σου φέρει μεγάλες απώλειες, αν δεν προσέξεις και δεν συγκρατήσεις την απληστία σου και τις απαιτήσεις σου! Μην το παρακάνεις και επιμένεις σε παράλογα «θέλω», από τους άλλους, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις και χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες που ενδεχομένως να προκληθούν, εξαιτίας αυτής σου της συμπεριφοράς! Ωστόσο, το Εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή, θα φέρει ένα καλό νέο!
ΛΕΩΝ
Σήμερα φίλε Λέοντα, με το Τετράγωνο Αφροδίτης -Άρη, εντείνεται η ανάγκη σου για απομόνωση, μαζί με αυτήν όμως και οι φοβίες, οι προβληματισμοί και τα άγχη σου! Μην ακολουθείς την διαίσθηση σου τώρα, αλλά αντίθετα, επιστράτευσε οπωσδήποτε την λογική σου και τις παρελθοντικές εμπειρίες σου και πριν πάρεις αποφάσεις και πριν κάνεις κινήσεις! Χειρίσου ορθά και κυρίως συνειδητά τις συναισθηματικές και ψυχικές σου ανάγκες! Ωστόσο, το Εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή, θα ανακτήσει αργά ή γρήγορα, την αυτοεκτίμηση σου!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, το Τετράγωνο Αφροδίτης -Άρη, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις φιλίες σου, αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Προσπάθησε να παραμείνεις συγκρατημένος στις κοινωνικές σου επαφές, όσο κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα άκρα! Μην φέρεσαι παρορμητικά και επιθετικά, γιατί θα αναγκαστείς ίσως να αναθεωρήσεις, μετά από μία ένταση, συμπεριφορά, παρεξήγηση, κάποια σημαντική, ακόμα και μακροχρόνια φιλία σου! Ωστόσο, το Εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή, θα φέρει λύσεις μέσα από ευχάριστες επικοινωνίες!
ΖΥΓΟΣ
Φίλε Ζυγέ, Τετράγωνο Αφροδίτης -Άρη, σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Θα διαπιστώσεις, πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές ή ακόμα και εχθρούς που σε φθονούν και σε ζηλεύουν για τις επιτυχίες σου! Εσύ οφείλεις να τους αντικρούσεις, να εντείνεις τις προσπάθειές σου, έτσι ώστε οι σταθερές διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου να διατηρηθούν και κυρίως να μην κλονιστεί η καλή κοινωνική σου εικόνα! Ωστόσο, το Εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή, θα φέρει ένα καλό νέο, με παρασκηνιακό τρόπο!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, το Τετράγωνο Αφροδίτης -Άρη, επηρεάζει άμεσα τις επικοινωνίες και τις επαφές σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο τώρα, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και πλήρως οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν αλλαγές, αναβολές και καθυστερήσεις που δεν θες! Επιπλέον, η σημερινή ημέρα, κλονίζει τις κοινωνικές σου σχέσεις, διότι είσαι αρκετά αντιδραστικός, οξύθυμος και επιπόλαιος! Ωστόσο, το Εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή, θα φέρει σημαντική βοήθεια, από ένα φίλο!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, με το Τετράγωνο Αφροδίτης -Άρη την σημερινή ημέρα, θα χρειαστεί να έχεις περισσότερη ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δύσκολες καταστάσεις και τρεξίματα προκύψουν! Πιθανόν να εξαντληθείς από κάποιες συγκυρίες ή γεγονότα και να θελήσεις να βάλεις τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από την αρχή, οργανώνοντας πλέον εξυπνότερα κάποια πράγματα! Ωστόσο, το Εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή, θα βελτιώσει την κοινωνική σου εικόνα!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης -Άρη, η ημέρα μπορεί να φέρει μέχρι και ρήξεις, αν δεν είσαι προσεκτικός, γι’αυτό αν κάποιες καταστάσεις δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και σε φέρουν σε δύσκολη θέση, εσύ συγκρατήσου όσο μπορείς και πρόσεξε πολύ τον τρόπο που θα αντιδράσεις! Γενικά, κάνε υπομονή σε ότι κι αν αντιμετωπίσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, επαφών και συναναστροφών! Ωστόσο, το Εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή, θα φέρει ευχάριστες μετακινήσεις!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, το Τετράγωνο Αφροδίτης -Άρη σήμερα, θα φέρει άγχος, τρεξίματα για υποχρεώσεις και διάφορες δουλειές, όπως και αρκετή κούραση! Οι εκκρεμότητες σε πιέζουν για διεκπεραίωση και είναι και αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου την σημερινή ημέρα! Θα πρέπει να βρεις άμεσες λύσεις και να οργανωθείς σωστά, για την βελτίωση της ροής της καθημερινότητας σου, της φυσικής σου κατάστασης και γενικότερα της ζωής σου! Ωστόσο, το Εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή, θα φέρει μία ωφέλιμη αποκάλυψη!
ΙΧΘΥΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης -Άρη, οφείλεις να περιορίσεις αυθορμητισμό, εγωκεντρισμό και έπαρση, όσον αφορά την προσωπική σου προβολή, τις δημιουργικές ασχολίες σου, αλλά και θέματα που αφορούν τα παιδιά! Η ημέρα απαιτεί την αμέριστη προσοχή σου και κυρίως την ωριμότητα σου, σε ενδεχόμενες κρίσεις, που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σου επιδιώξεις και φιλοδοξίες! Ωστόσο, το Εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή, θα φέρει λύσεις σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων!
Πηγή: oroskopos.gr