arxontikon
coavacafe
vivliopoleio
pennygiannakopoulou

Έρχεται τετράγωνο Άρη-Κρόνου και “τιμωρεί” επιπολαιότητες, λάθος αποφάσεις, ενώ μπορεί να φέρει οριστικές ρήξεις που θα μας πληγώσουν.

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή ημέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή και οφείλεις να προστατέψεις όλα τα καλά που σου έχει δώσει το σύμπαν τον τελευταίο καιρό, με όλες σου τις δυνάμεις, για να μείνουν στη ζωή σου. Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε καθιστά ιδιαίτερα επιρρεπή σε σοβαρά λάθη που δεν διορθώνονται. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που σου έχει δοθεί έως τώρα, μένοντας όμως οπωσδήποτε λογικός και ώριμος απέναντι σε σκοπούς και στόχους.

leuki
dianastore

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα οφείλεις να επικεντρωθείς με ωριμότητα στο τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και τι έχεις όντως ανάγκη στην ζωή σου, ώστε να νιώσεις ξανά δυνατός και ανανεωμένος συναισθηματικά. Δυστυχώς, κάποια προβλήματα σε βαραίνουν ακόμα, λόγω του τετραγώνου Άρη-Κρόνου, όμως αν κινηθείς παρασκηνιακά, προσεκτικά και με σοβαρότητα, θα δεις ότι πολλοί από τους στόχους σου μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον σημαντικό για σένα φιλικό τομέα. Μην ξεχνάς πως οι φίλοι μπορούν να σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη και βοήθεια, για να κάνεις πραγματικότητα τους μεγαλεπήβολους στόχους σου και τα όνειρα σου. Για τον λόγο αυτόν, φρόντισε να μην παρασυρθείς σε εγωιστικές συμπεριφορές, λόγω του τετραγώνου Άρη-Κρόνου, προκαλώντας ρήξεις και έντονες διαφωνίες από το πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, λόγω του τετραγώνου Άρη-Κρόνου, θα υπάρξουν κάποιες δύσκολες εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές. Φρόντισε να διατηρήσεις και να διορθώσεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, αποφεύγοντας λάθη και παρορμητισμούς. Μην ξεχνάς, όσο περισσότερο προσπαθείς, τόσο πιο πολύ ανταμείβεσαι για τις προσπάθειες σου.

ΛΕΩΝ: Σήμερα αρκετές συγκυρίες και γεγονότα, που θα έρθουν μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναναστροφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σε προβληματίσουν λόγω του τετραγώνου Άρη-Κρόνου. Πρόσεχε πολύ την τάση σου για επιπολαιότητα και βιασύνη σε μηνύματα, συζητήσεις και τηλεφωνήματα. Επιπλέον, προσοχή χρειάζεται η οδήγηση σου, αφού τείνεις να είσαι λίγο περισσότερο απρόσεκτος τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα κάποιες έμμονες ιδέες εντείνονται και σε βασανίζουν. Επικεντρώνεσαι στις βαθιές σου επιθυμίες και τα συναισθήματα, αλλά και κάποιους στόχους που θες να εκπληρώσεις εδώ και καιρό. Δυστυχώς, η διορατικότητα και η πειθώ σου σε επαφές και επικοινωνίες δεν σε βοηθούν για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου, πες “ναι” στην οξυδέρκεια, αλλά όχι στην καχυποψία ή την σκληράδα απέναντι στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα το τετράγωνο Άρη-Κρόνου θα σε αναγκάσει, μέσα από κάποιες αλήθειες που θα ακούσεις, να αλλάξεις συμπεριφορά και να γίνεις πιο σοβαρός και ολιγαρκής. Όπως και να ’χει πάντως, καλό θα ήταν να αποφύγεις σημαντικές και τελεσίδικες αποφάσεις που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές. Προτίμησε, μετά από λίγες μέρες, να συνεχίσεις τις προσπάθειες σου, ώστε να πετύχεις σίγουρα προσωπικούς στόχους και σκοπούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκετά θα είναι τα προβλήματα σήμερα στην καθημερινότητα σου. Οφείλεις να κάνεις τώρα ώριμες και εποικοδομητικές κινήσεις, ώστε οι υποχρεώσεις σου και οι δουλειές σου να διεκπεραιωθούν. Κόψε κάποιες κακές συνήθειές σου και περιόρισε λάθη, που σε ωθεί να κάνεις το τετράγωνο Άρη-Κρόνου, και ίσως κλονίσουν την διεκδίκηση των στόχων σου, αλλά και την ψυχική σου ηρεμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί η μέρα να έχει καλοπέραση, ψυχαγωγία και διασκεδάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις να είσαι ώριμος και σοβαρός. Μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες συμπεριφορές, εγωκεντρισμό και επικοινωνιακή έπαρση, λόγω του τετραγώνου Άρη-Κρόνου. Προστάτεψε την καλή σου φήμη και απέφυγε γκάφες. Μην ξεχνάς, τίποτα δεν είναι δεδομένο και σίγουρα όχι η τύχη που έχεις τον τελευταίο καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επικεντρώνεσαι σήμερα στις επιθυμίες σου, τους σκοπούς σου και τους στόχους σου, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια. Ίσως σήμερα κλονιστούν σοβαρά κάποιες συγγενικές σχέσεις, λόγω του τετραγώνου Άρη-Κρόνου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους, ώστε να μη δημιουργείς ρήξεις και σημαντικά προβλήματα από το πουθενά. Παρέμεινε λογικός και ήρεμος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λόγω του σημερινού τετραγώνου Άρη-Κρόνου, πιθανώς να κλονιστούν με ποικίλους τρόπους οι επαφές σου, οι επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα, οι μετακινήσεις σου και οι σχέσεις σου με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες. Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες, όσο κι αν είναι φαινομενικά ενδιαφέρουσες. Επίσης, πρέπει να προσέξεις οπωσδήποτε την τάση σου για αγένεια και κουτσομπολιό.

ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και γοητεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να το παρακάνεις με απαιτήσεις και ισχυρογνωμοσύνες. Διατήρησε ένα ήρεμο, έντιμο, ολιγαρκές και ώριμο προφίλ στις διαπροσωπικές σου επαφές, αφού το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε ωθεί να θεωρείς δεδομένα πρόσωπα και καταστάσεις, έχοντας δογματικές συμπεριφορές.

Πηγή: Oroskopos.gr