vivliopoleio
pennygiannakopoulou
bestseller
arxontikon
coavacafe

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις, με ποικίλους τρόπους, τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητας σου και να αποκτήσεις μια πιο χαρούμενη και παιχνιδιάρικη διάθεση και κέφι. Ιδανική ημέρα λοιπόν για εξόδους, διασκέδαση, καλοπέραση, κοινωνικότητα και απολαύσεις. Πρέπει, ωστόσο, να περιορίσεις την τάση σου για εγωκεντρισμό και επίδειξη, για να μην προκαλέσεις αρνητικές εντυπώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε η στιγμή να διορθώσεις και να εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, με συζήτηση και καλοπροαίρετη διάθεση. Είσαι αρκετά διαισθητικός και καταφέρνεις να καταλαβαίνεις τις προθέσεις των γύρω σου. Άρπαξε σήμερα την ευκαιρία για να κάνεις έναν απολογισμό των γεγονότων έως τώρα, να ετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, αλλά και να ετοιμαστείς ώστε να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις στον σπουδαίο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

dianastore
leuki

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα προσπάθησε να επικοινωνείς κυρίως με μηνύματα, αφού εκφράζεσαι σαφώς καλύτερα μέσα από τον γραπτό λόγο. Επίσης, τα αδέρφια και κάποιοι συγγενείς σου θα παίξουν σήμερα σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Η ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι σαφώς εντονότερη, αλλά και πιο ουσιαστική. Απολαμβάνεις με ποικίλους τρόπους επαφές και συζητήσεις, αλλά και ευχάριστες συναντήσεις, ειδήσεις ή εξόδους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα αποφασίζεις να γίνεις πρακτικός και να βρεις λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα. Θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και φυσικά με ό,τι έχει σημαντική αξία στη ζωή σου. Οι ευκαιρίες για να τα προστατέψεις και να έχεις θετικές εξελίξεις, θα είναι αρκετές και ενδεχομένως να έλθουν μέσα από κάποιες νέες συνθήκες, που θα σου δώσουν ξανά την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση που ήθελες.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα έχεις σίγουρα αυξημένη αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και διάθεση για να κάνεις νέα ξεκινήματα. Οι προϋποθέσεις είναι σίγουρα θετικές, ώστε να πετύχεις στόχους και σκοπούς και σίγουρα η εκπλήρωση τους θα αναζωπυρώσει την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Φρόντισε μόνο να αποφύγεις ανούσια ξεσπάσματα και γκρίνια άνευ λόγου και αιτίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είσαι σαφώς πολύ πιο διαισθητικός και θα υπάρξουν μάλιστα στιγμές μέσα στην ημέρα που θα θες να είσαι μοναχικός, αλλά και μυστικοπαθής. Προτίμησε λοιπόν, να παραμείνεις στο παρασκήνιο και ίσως αν απομονωθείς, να βρεις τις λύσεις που θες. Ασχολήσου με πιο σοβαρά και ουσιαστικά πράγματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες, αλλά και προβληματικές, τοξικές καταστάσεις. Κινήσου παρασκηνιακά και δε θα χάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η ιδανική ημέρα για να κοινωνικοποιηθείς, να αξιολογήσεις ορθά τις φιλίες σου, όπως και να οριοθετήσεις τις κοινωνικές σου επαφές και γνωριμίες. Συγκεκριμένα, με σύμμαχους τους φίλους σου, πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς, προκειμένου να κινηθείς μαζί τους, ώστε να έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις αυτό που θες. Πες “ναι” σήμερα στη συμβουλή ενός φίλου και δε θα χάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι σήμερα αποφασισμένος να αξιολογήσεις τη μέχρι τώρα στάση σου στην κοινωνική ζωή και να βελτιώσεις ορισμένα κακώς κείμενα, προκειμένου να κάνεις σημαντικά βήματα εξέλιξης και να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό του κοινωνικού σου περίγυρου. Αξιοποίησε λοιπόν, τις πολλές ευκαιρίες που θα έχεις τώρα, ώστε να δείξεις την εικόνα που θες κοινωνικά και να βελτιώσεις την υπόσταση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα απόφυγε, όσο περισσότερο μπορείς, τα τετριμμένα της καθημερινότητας. Έχεις και την ευκαιρία και τη διάθεση να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις καινούργια και διαφορετικά πράγματα και απλά να περάσεις όμορφα. Καταφέρνεις να εκπληρώσεις αρκετά μεγαλόπνοα σχέδια και στόχους, αλλά αποφεύγοντας επιπολαιότητα και υπερβολική αισιοδοξία, που μπορεί να σου φέρουν σημαντικές απώλειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχεις την ευκαιρία σήμερα να αντιμετωπίσεις με επιτυχία έναν μέχρι τώρα κρυφό σου αντίπαλο ή ανταγωνιστή, που τώρα αποκαλύπτεται, αφού οι μάσκες πέφτουν. Καταλαβαίνεις και αντιλαμβάνεσαι άψογα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των άλλων, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις και να καταλάβεις τι ακριβώς ανθρώπους έχεις δίπλα σου. Εμπιστέψου τη διορατικότητα και τη διαίσθηση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα το ζητούμενο είναι να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη και ισορροπία στις επαφές και τις συναναστροφές σου και έχεις τον τρόπο να το καταφέρεις. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να πλησιάσεις ξανά ένα άτομο που στο παρελθόν είχατε παρεξηγηθεί, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και γενικά σε ό,τι σχετίζεται με αυτές. Έχεις ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και να συνεργαστείς καλύτερα με τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ήρθε η στιγμή να καταλάβεις πως οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές και κάνουν τη διαφορά, γι’ αυτό και δεν πρέπει να τις αμελείς. Ιδανική ημέρα η σημερινή για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή ή να κάνεις θετικές αλλαγές στην εμφάνιση σου. Γενικά, η καθημερινότητα σου να αποκτήσει πιο γρήγορους ρυθμούς, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που θα προκύψουν τώρα. Οφείλεις, λοιπόν, να σοβαρευτείς και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε πρακτικά θέματα.

Πηγή: Oroskopos.gr