arxontikon
pennygiannakopoulou
vivliopoleio
coavacafe
bestseller

ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, η σημερινή Αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι κι αν κάνεις ή πεις σήμερα! Θα ανακαλύψεις, πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές, που θα προσπαθήσουν να σε βλάψουν και εσύ τώρα πρέπει να τους αντικρούσεις! Επιπλέον, με την Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, ετοιμάσου για αναποδιές στην καθημερινότητα σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, η Αφροδίτη σήμερα, σχηματίζει Αντίθεση με τον Πλούτωνα και επηρεάζει τον τομέα της ζωής σου, που σχετίζεται με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Οφείλεις λοιπόν οπωσδήποτε, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν απρόοπτα! Προσοχή χρειάζονται και οι κοινωνικές σου επαφές, γι’αυτό απέφυγε σημαντικές γνωριμίες και συζητήσεις! Επιπλέον, με την Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, απέφυγε την έπαρση!

leuki
dianastore

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αγαπητέ Δίδυμε, με την Αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σήμερα, θα χρειαστεί να έχεις ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν! Πιθανόν να αγανακτήσεις ή να εξαντληθείς με κάποια θέματα και θελήσεις να βάλεις τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από την αρχή, οργανώνοντας καλύτερα τα πράγματα! Επιπλέον, με την Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, θα υπάρξουν απογοητεύσεις, στον χώρο της οικογένειας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπητέ Καρκίνε, η Αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σήμερα, θα επηρεάσει και θα πιθανόν να πλήξει σημαντικά τον σημαντικό για σένα τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και συναναστροφών! Η όψη μπορεί να φέρει μέχρι και ρήξεις, αν δεν προσέξεις! Κάποιες καταστάσεις θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση, αλλά εσύ πρέπει να προσέξεις τις αντιδράσεις σου! Επιπλέον, με την Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, ετοιμάσου για αναποδιές σε επικοινωνίες!

ΛΕΩΝ: Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από άγχος, τρέξιμο και αρκετή κούραση! Η όψη Αντίθεσης Αφροδίτης -Πλούτωνα που πραγματοποιείται σήμερα, σε αναγκάζει να βρεις άμεσες λύσεις και να οργανωθείς, για την βελτίωση της καθημερινότητας σου, της φυσικής σου κατάστασης και γενικότερα την ροή της ζωής σου! Οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες κάθε είδους, επιτέλους τακτοποιούνται! Επιπλέον, με την Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, κλονίζεται η αυτοεκτίμηση σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αγαπητέ Παρθένε, με την Αντίθεση Αφροδίτης -Πλούτωνα, να ενεργοποιεί κρίση σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σου επιδιώξεις, την αυτοπεποίθησή σου, την προβολή σου, την δημιουργικότητά σου, τον τρόπο που ψυχαγωγείσαι, αλλά και τα παιδιά, πρέπει να επιστρατεύσεις λογική και αυτοσυγκράτηση! Διατήρησε χαμηλούς τους τόνους και κυρίως την ωριμότητα σου! Επιπλέον, με την Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, ετοιμάσου για απογοητεύσεις και επίπονες αποκαλύψεις!

ΖΥΓΟΣ: Φίλε Ζυγέ, η Αντίθεση Αφροδίτης -Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, αν δεν παραμείνεις έντιμος, ψύχραιμος και λογικός! ! Οφείλεις να βρεις τώρα πρακτικές λύσεις, χωρίς εντάσεις, σε θέματα ή αλλαγές που έχουν να κάνουν με το σπίτι! Επιπλέον, με την Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, ετοιμάσου για ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με την Αντίθεση Αφροδίτης -Πλούτωνα, χρειάζεται προσοχή! Να είσαι τολμηρός στα λόγια σου, επικοινωνιακός, αλλά όχι ριψοκίνδυνος, εγωιστής, απότομος, αγενής, ανέντιμος, επιπόλαιος και εριστικός. Πρόσεξε τι λες, που το λες και πως το λες, οπωσδήποτε, ώστε να μην χαλάσουν οι κοινωνικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Επιπλέον, με την Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, ετοιμάσου για μία απογοήτευση από φίλο!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, με την σημερινή Αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, θα επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου, αφού τώρα θα τα δεις να απειλούνται! Πιθανόν να φταίει η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια που προκύπτουν, από κάποια γεγονότα σήμερα και τώρα σου ξυπνά την ανάγκη της προσωπικής ανάδειξης της αξίας σου! Επιπλέον, με την Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, θα χαλάσει την κοινωνική σου εικόνα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα, χρειάζεται προσοχή! Μην το παρακάνεις και απαιτείς με ένταση όλο και περισσότερα από τους άλλους, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις και χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες που ενδεχομένως να προκληθούν, γιατί θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες που δεν υπολόγιζες! Η σημερινή Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε αφορά άμεσα και μπορεί να σου φέρει μεγάλες ζημιές, αν δεν προσέξεις! Επιπλέον, με την Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, ετοιμάσου για αναποδιές σε μετακινήσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φίλε Υδροχόε, σήμερα με την Αντίθεση Αφροδίτης -Πλούτωνα, πριν ακολουθήσεις την διαίσθηση σου, επιστράτευσε οπωσδήποτε και την λογική σου, αλλά και τις εμπειρίες σου! Η ανάγκη σου για απομόνωση και εσωτερικό ψάξιμο, ίσως αυξηθεί τώρα, όπως και οι φοβίες ή τα άγχη σου! Χειρίσου σωστά και κυρίως συνειδητά τον συναισθηματικό και ψυχικό σου κόσμο, χωρίς να παρασύρεσαι σε ξεσπάσματα! Επιπλέον, με την Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, ετοιμάσου για αποκαλύψεις που πληγώνουν!

ΙΧΘΥΕΣ: Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τις φιλίες σου και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Γενικά μείνε συγκρατημένος στις κοινωνικές σου επαφές, όσο κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα όρια σου και μην φέρεσαι παρορμητικά και αυθόρμητα! Θα αναγκαστείς αναθεωρήσεις, μετά από μία ένταση ή παρεξήγηση, ορισμένες φιλικές σου σχέσεις! Επιπλέον, με την Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, ετοιμάσου για εξιδανικεύσεις και απογοητεύσεις!

Πηγή: Oroskopos.gr