Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα είναι μία δύσκολη όψη, ενδεχομένως να φέρει νοητική και συναισθηματική σύγχυση. Ίσως κάνουν την εμφάνισή τους υποσυνείδητα συμπλέγματα και ψυχολογικές εναλλαγές. Κυκλοθυμικές θα είναι οι συμπεριφορές, η συσσώρευση απωθημένων δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε εξάρσεις και ξεσπάσματα.

Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να παραμείνουν σε συνθήκες πιεστικές, ανάγκη τους θα είναι να αντιδράσουν και να βγουν από τις αρνητικές δεσμεύσεις. Προσοχή στις έντονες ονειροπολήσεις, δυσκολία θα υπάρξει να αντιμετωπιστεί η πραγματικότητα, κάποιοι θα καταφύγουν σε φαντασιώσεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, η εσωτερική αναστάτωση και η έντονη ανησυχία θα οδηγήσει σε τολμηρές ενέργειες. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να προσπαθήσουν να χαλιναγωγήσουν την ορμητικότητα τους. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέα εγχειρήματα. Αν οι ενέργειες είναι συντονισμένες, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, θα διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες και θα δοθεί μία θετική κατάληξη.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, φέρνει ορθολογισμό και σφαιρική αντίληψη. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης φεύγουν οι δυσκολίες και τα εμπόδια. Ανοίγει ο δρόμος για βελτίωση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki