Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αστάθεια, αναποφασιστικότητα, αδυναμία συγκέντρωσης και ανάγκη για εναντίωση.  Οι παρορμητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να χαλιναγωγήσουν τις εσωτερικές τους τάσεις, η συσσώρευση απωθημένων ενδεχομένως να οδηγήσει σε αγανάκτηση και σε σπασμωδικές ενέργειες.

Στον εργασιακό χώρο καλό θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις και οι έντονες ρήξεις, δεν θα πρέπει να μπούνε σε κίνδυνο οι σχέσεις και οι συνεργασίες.  Αντικομφορμιστικές και επαναστατικές θα είναι οι διαθέσεις, οι πεισματικές αντιδράσεις δεν θα βοηθήσουν στη συνεννόηση και στην αποδοχή.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, φέρνει αισιοδοξία, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα. Δεν θα λείψουν τα θετικά συμβάντα και οι ανατροπές που θα βοηθήσουν να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τη διαίσθηση, έκταση θα έχει η φαντασία, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Στις συζητήσεις ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ξεκαθαρίσματα, ωστόσο απαραίτητη προϋπόθεση θα είναι η ειλικρίνεια.

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα ανοίξει τον δρόμο για θετικές εξελίξεις κυρίως σε θέματα αισθηματικής φύσης. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συναντήσεις και επαφές, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά και να ανανεωθούν σε συναισθηματικό επίπεδο.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ