Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και τον εσωτερικό δυναμισμό, ωστόσο οι ηγετικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστούν τις καταστάσεις. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην ισορροπία των σχέσεων, προσωπικών και επαγγελματικών.

Ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να επιβληθούν και να εξουσιάσουν. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης προσοχή στις ρήξεις και στις αντιπαραθέσεις, δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν συμπεριφορές πεισματικές και εγωκεντρικές. Την εμφάνισή τους θα κάνουν αποκαλυπτικά συμβάντα, απαραίτητο θα είναι να χειριστούν τα γεγονότα με ψυχραιμία, το άγχος και η υπερβολική αντίδραση δεν θα βοηθήσουν να δοθούν λύσεις. Σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο δεν θα λείψουν οι εναλλαγές, κάποιοι θα πάρουν την απόφαση να απεγκλωβιστούν από τις τοξικές σχέσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία φέρνει ανοίγματα επαγγελματικής φύσης, οι συναδελφικές σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά, δεν θα λείψουν οι γνωριμίες που θα έχουν έκταση και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, θα υπάρξει αισιοδοξία και απελευθερωμένη διάθεση, πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης. Τολμηρές, ίσως και κάπως ασυνήθιστες, θα είναι οι επιδιώξεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη, δεν αποκλείεται η σκέψη να προσκολληθεί σε παρελθοντικά συμβάντα, ίσως να επανέλθουν στο προσκήνιο παλιές σχέσεις. Στις συζητήσεις καλό θα είναι να υπάρχει ειλικρίνεια, η συναισθηματική σύγχυση ίσως να οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ