Ο Ήλιος κάνει την εμφάνισή του στον Αιγόκερω και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ώριμη σκέψη, υπευθυνότητα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για βελτίωση και άνοδο, τα συγκροτημένα βήματα και οι οργανωμένες επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Προσοχή στο άγχος και στην έντονη εσωτερική πίεση ή ανησυχία, στις περιπτώσεις που γίνουν αλλαγές στα προγράμματα και στις καθιερωμένες ενέργειες καλό θα είναι να υπάρχει χαλαρότητα και θετική διάθεση. Οι ηγετικοί χαρακτήρες θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τις δυνατότητές τους, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Λέοντα θα εκδηλωθεί ανάγκη για κυριαρχία και αυτοπροβολή, έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των αισθημάτων. Έκταση θα έχει η φαντασία, η διαίσθηση θα είναι έντονη, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα εμπνευστούν και θα δημιουργήσουν.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους παρελθοντικές αρνητικές υποθέσεις που θα ενισχύσουν την ανασφάλεια ή την ανάγκη για εκδίκηση. Προσοχή στις αρνητικές σκέψεις και στα σκοτεινά σενάρια, τα συμβάντα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με συναισθηματική χαλαρότητα και όχι με εμμονή.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki