Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, είναι μία όψη που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και τη δυναμικότητα, θετική κατάληξη θα έχουν οι μεθοδικές επιδιώξεις. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή, δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να πάρουν μία διαφορετική τροπή, ίσως να αλλάξουν οι βλέψεις και οι επιθυμίες.

Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στον συντονισμό, μεθοδικός θα είναι ο τρόπος σκέψης. Φεύγει η έντονη παρόρμηση και η ανυπομονησία, οριοθετημένες θα είναι οι αντιδράσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, αυτοπεποίθηση και εσωτερική δύναμη.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας, τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις και οι σκέψεις. Ευκολία θα υπάρξει στις εκδηλώσεις, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογητικά λόγια. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα γίνουν μέσα σε κλίμα ευχάριστο και οικείο.

Το εξάγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Πλούτωνα φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους παλιά πρόσωπα ή παρελθοντικές σχέσεις. Θα υπάρξει δυνατότητα να δοθεί λύση σε ανοιχτά ζητήματα που κρατούν από το παρελθόν.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ