Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, είναι μία όψη που θα ωθήσει προς την αναζήτηση, θα υπάρξουν διαπιστώσεις και συνειδητοποιήσεις. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με αισθηματικές υποθέσεις, στις συζητήσεις θα ακουστούν ξεκάθαρα και ειλικρινά λόγια, θα υπάρξει δυνατότητα να λυθούν τα μπερδεμένα ζητήματα και να δοθεί μία ουσιαστική κατάληξη.

Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις, τα συμβάντα θα φέρουν συνειδητοποιήσεις και διαπιστώσεις. Στα ρίσκα και στην ανάληψη πρωτοβουλιών απαραίτητο θα είναι να μελετηθούν πολύ καλά όλα τα δεδομένα, θετικά και αρνητικά. Ενέργειες που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά θα πρέπει να είναι προσεκτικές και σκεπτόμενες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες, ψευδαισθήσεις και άτοπες ωραιοποιήσεις. Καλό θα είναι να δοθεί μεγάλη σημασία στα λόγια και στα απτά γεγονότα και όχι στις προσωπικές εικασίες, ενδεχομένως η διαίσθηση να μην είναι σωστός οδηγός. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για οικονομικές δοσοληψίες και ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο τις αποταμιεύσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι μία βοηθητική όψη, φέρνει ανοίγματα και τυχερά συμβάντα. Φεύγουν τα εμπόδια, οι δυσκολίες θα είναι προσπελάσιμες. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συνεργασίες, συνομιλίες, ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ