Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, θα υπάρξουν τυχερά ανοίγματα σε θέματα επαγγελματικής φύσης, οι νέες συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να κυλήσουν ομαλά και να καταλήξουν σε αποδοτικό αποτέλεσμα. Συντονισμένες θα είναι οι σκέψεις, μεθοδικότητα θα έχουν οι ενέργειες, οι οργανωμένες επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, ξεκαθαρίσματα. Βελτιώνονται οι σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει έλξη και πάθος. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης οι προσεγγίσεις θα είναι τολμηρές. Αποκαλυπτικά λόγια θα ακουστούν, θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν μία δυναμική ώθηση στις σχέσεις, ωστόσο προσοχή σε τάσεις κτητικότητας και σε εξουσιαστικές συμπεριφορές.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Κριό, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση, θα εκδηλωθεί ανάγκη για άμεση δραστηριοποίηση και για απελευθερωμένες ενέργειες. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέα εγχειρήματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες συνεργασίες και για νέες σχέσεις επαγγελματικές ή αισθηματικές.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, ενδεχομένως οι σκέψεις να είναι μπερδεμένες, ίσως να υπάρξει αστάθεια στον συναισθηματικό κόσμο.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Άρη, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις, θα γίνουν αποκαλύψεις και τολμηρές προσεγγίσεις.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki