Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή είναι μία θετική όψη, έκταση θα έχει πνευματικότητα και η αντίληψη. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις, ξεκαθαρίσματα, συμφωνίες. Ευνοούνται τα ταξίδια, οι μετακινήσεις, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα που θα βοηθήσουν στη δικτύωση, στον συντονισμό και στην οργανωμένη δράση.

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα φέρνει αισιοδοξία, δυναμικότητα και ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, πρωτότυπες ιδέες, δημιουργική σκέψη, φαντασία. Στον επαγγελματικό τομέα θα ακουστούν καινούργιες προτάσεις, οι διαθέσεις θα είναι δυναμικές, οι επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Φεύγει η άρνηση και η πεισματική αντίδραση, θα υπάρξει συγκατάβαση και αποδοχή.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό, θα εκδηλωθεί ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία, ασφάλεια και επικοινωνία. Έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις, στη συντροφικότητα και στην αμοιβαιότητα. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες γνωριμίες, βελτίωση θα έχουν οι προσωπικές σχέσεις, αισθηματικές, φιλικές και οικογενειακές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει ευχάριστες αποκαλύψεις, στις συζητήσεις ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για εξομολογήσεις και ξεκαθαρίσματα. Στον αισθηματικό τομέα οι εκδηλώσεις θα είναι δυναμικές και άμεσες, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα. Δεν θα λείψουν οι παθιασμένες εκδηλώσεις και οι συναισθηματικές αποκαλύψεις.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ