Η νέα Σελήνη σχηματίζεται στην Παρθένο, οι ενέργειες θα είναι συντονισμένες, η σκέψη θα είναι μεθοδική και αναλυτική. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποίηση και διεκπεραίωση, θα δοθεί η δυνατότητα να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες που κρατούν από την προηγούμενη περίοδο. Ο ορθολογισμός και ο αντικειμενικός τρόπος σκέψης θα βοηθήσουν να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος, φεύγει η παρόρμηση.

Στον αισθηματικό τομέα, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συντονιστούν και να μιλήσουν για θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Τα χαρακτηριστικά θα είναι υπευθυνότητα και ανάγκη για σταθερή πορεία, οι μακροχρόνιες σχέσεις θα πάρουν δεσμευτική όψη.

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες και απελευθερωμένες. Φεύγουν τα εμπόδια σε θέματα όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με αισθηματικές σχέσεις. Καινοτόμος και προοδευτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, φεύγει η προσκόλληση και η εμμονή, έκταση θα έχει η φαντασία.

Τα συμβάντα θα είναι τυχερά, θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για αλλαγές. Θα υπάρξει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα και να δοθεί μία καινούργια ώθηση στις σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές. Στον αισθηματικό τομέα, οι προσεγγίσεις θα είναι οικείες και άνετες, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για νέες γνωριμίες και έναρξη νέας σχέσης.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ