Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις και αντιθέσεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν δυσκολίες που θα απαιτούν υπομονή και μεθοδικότητα, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι αρνητικές σκέψεις τα ξεσπάσματα και οι έντονες αντιπαραθέσεις.

Οι ανεξάρτητοι και επαναστατικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να οριοθετήσουν τις εσωτερικές τους τάσεις, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση. Στην περίπτωση που υπάρξουν συνθήκες αρνητικές ή ασφυκτικές ο χειρισμός θα πρέπει να είναι σκεπτόμενος και όχι αντιδραστικός, οι ρήξεις θα βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στην Παρθένο θα εκδηλωθεί ανάγκη για τακτοποίηση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ρυθμίσεις και διεκπεραιώσεις. Προσοχή στην αυστηρή κριτική και στην τελειομανία, στις ενέργειες θα πρέπει να υπάρχει χαλαρότητα αποδοχή και συγκαταβατική διάθεση.

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία ενδεχομένως να ενισχύσει την απαιτητικότητα τον εγωκεντρισμό και την ανάγκη για επιβολή. Προσοχή στις υπερβολές, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες μεθοδικές και όχι παρορμητικές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι μία θετική όψη φέρνει αισιοδοξία και συναισθηματική ισορροπία. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή θα υπάρξουν ανοίγματα που θα βελτιώσουν τις σχέσεις και τις επαφές.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki