Ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην έκφραση των συναισθημάτων, άνεση θα υπάρξει στην επικοινωνία. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν μεταξύ τους, να λύσουν τα επίμαχα ζητήματα και να δώσουν μία ουσιαστική κατάληξη.

Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στο φλερτ, στην κοινωνικοποίηση. Ευχάριστες θα είναι οι επαφές, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για γνωριμίες και για συζητήσεις κάθε είδους. Θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, οι ψυχολογικά πιεσμένοι θα μπορέσουν να ανανεωθούν.

leuki

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Σκορπιό, έκταση και βάθος θα έχει το συναίσθημα, έντονη θα είναι η διαίσθηση. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης, δυναμικές και θερμές θα είναι οι προσεγγίσεις, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις. Προσοχή στην καχυποψία, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφισβήτηση, οι άτοπες αμφιβολίες θα δηλητηριάζουν τις σχέσεις.

Σε ζητήματα οικονομικής φύσης, οι οργανωμένες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για μεθοδικές επιδιώξεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, σκοτεινές σκέψεις θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Άρη είναι μία θετική όψη, οι δυναμικές προσεγγίσεις θα έχουν θετική κατάληξη.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ΕΔΩ

bestseller
vivliopoleio
stamataki