Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, φέρνει αισιοδοξία, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της δυναμικότητας και της αυτοπεποίθησης. Ο τρόπος σκέψης θα είναι πρωτοποριακός και αρκετά απελευθερωμένος. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, ανταπόκριση θα βρουν οι καινούργιες προτάσεις που θα ακουστούν.

Τυχερά θα είναι τα συμβάντα, φεύγουν τα εμπόδια, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα βοηθήσουν στη βελτίωση και στην άνοδο.  Οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές θα έχουν τη δυνατότητα να τονωθούν, οι επαφές θα είναι ευχάριστες και ανανεωτικές.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Οι ευάλωτοι και οι ονειροπόλοι απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να προσγειωθούν στην πραγματικότητα, ίσως να υπάρξουν τάσεις φυγής, ενδεχομένως να προσπαθήσουν να βρουν διέξοδο σε νοητούς κόσμους.

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για νέα άλματα και γενικότερα για ενέργειες που βάζουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι συμφωνίες οι τελικές απαντήσεις και οι οριστικές διαπραγματεύσεις.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki