Η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη θα βοηθήσει στην έκφραση των συναισθημάτων, στις συζητήσεις θα ακουστούν λόγια που θα ξεκαθαρίσουν τις μπερδεμένες υποθέσεις κυρίως αυτές που κρατούν από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται να ξανά συζητηθούν οικονομικά θέματα, αυτή τη φορά θα επαναπροσδιοριστούν πάνω σε μία διαφορετική πλέον βάση.

Στον αισθηματικό τομέα παρελθοντικά πρόσωπα και σχέσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις. Τα ζευγάρια θα μπορέσουν να αξιολογήσουν εκ νέου τις καταστάσεις και τα συναισθήματα, οι βλέψεις θα είναι πιο ουσιαστικές.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Άρη πρόσφορο θα είναι το έδαφος για δυναμικές επαγγελματικές επιδιώξεις, φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για νέα εγχειρήματα. Οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, οι διαθέσεις θα είναι δυναμικές θα υπάρξει η δυνατότητα για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και την ανάδρομη Αφροδίτη προσοχή στις υπερβολές, ενδεχομένως να υπάρξει ένταση στο συναίσθημα. Απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η εσωτερική ισορροπία, προσοχή στα σκαμπανεβάσματα και στις κυκλοθυμίες.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki