Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δημιουργικά αποτελέσματα, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να καταλήξουν σε ένα αποδοτικό αποτέλεσμα. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εξομολογήσεις, θα υπάρξει δυνατότητα για σύσφιξη σχέσεων για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά, στις συζητήσεις ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία να συναναστραφούν να εκδηλωθούν και να προσεγγίσουν.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, η παρόρμηση θα πρέπει να είναι ελεγχόμενη, οι αυθόρμητοι χαρακτήρες καλό θα είναι να προσέξουν τις αντιδράσεις τους. Δυσκολία θα υπάρξει στο να διατηρηθεί η ισορροπία, δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εναλλαγές και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ίσως να υπάρξουν κάποιες υποκινούμενες ενέργειες, προσοχή στις ανταγωνιστικές διαθέσεις, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συγκατάβαση αποδοχή και προσαρμοστικότητα.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο ίσως να υπάρξουν εμπόδια σε θέματα επαγγελματικής φύσης, η αδιαλλαξία δεν θα βοηθήσει να δοθεί μία θετική κατάληξη. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες και για οριστικές απαντήσεις, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό ίσως να φέρει εσωτερική σύγχυση, στις συζητήσεις προσοχή στις ρήξεις και στις έντονες αντιπαραθέσεις.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki