Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, θετική σκέψη, αισιοδοξία. Ευνοϊκά ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, φεύγουν τα εμπόδια, θα υπάρχει δυνατότητα για βελτίωση και θετική αλλαγή. Στις συζητήσεις τα λόγια θα έχουν ειλικρίνεια, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συνεννόηση και αποδοχή, λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που δημιουργούν ένταση ή ανασφάλεια.

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, ο τρόπος σκέψης θα είναι πρωτοποριακός. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αλλαγές μεταρρυθμίσεις και διαφοροποιήσεις, θα υπάρξει η δυνατότητα να δοθεί τέλος στα αρνητικά δεδομένα.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή είναι μία όψη που θα απαιτεί σαφήνεια και συναισθηματική ισορροπία. Στις συζητήσεις για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει η διάθεση να είναι συγκαταβατική και οι σκέψεις να είναι ξεκάθαρες. Τα μπερδεμένα λόγια δεν θα βοηθήσουν στην επίλυση αρνητικών ζητημάτων, θα χρειαστεί προσπάθεια για να υπάρξει θετική κατάληξη.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία και απελευθερωμένη διάθεση. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για δυναμικές και κάπως ασυνήθιστες ενέργειες, τα συμβάντα θα δώσουν τη δυνατότητα να ανανεωθεί η καθημερινότητα.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki