Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξει ένα είδος εσωτερικής πίεσης, δεν θα λείψουν τα ξεσπάσματα και οι έντονες αντιδράσεις. Οι παρορμητικοί και οξύθυμοι χαρακτήρες θα πρέπει να οριοθετήσουν την παρορμητικότητα τους, θα είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν καταστάσεις πίεσης.

Στην περίπτωση που δημιουργηθούν ασφυκτικές συνθήκες, ελλοχεύει κίνδυνος για ρήξεις που θα έχουν αντίκτυπο σε παρόν και μέλλον, ίσως να δημιουργηθούν εντάσεις που θα απειλήσουν τις σχέσεις. Η συσσώρευση απωθημένων θα δώσει την ώθηση για ανεξέλεγκτες ενέργειες, που θα έχουν αρνητική κατάληξη. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και οριστικές αποφάσεις.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Κριό, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και απελευθερωμένες, θα υπάρξει αυθορμητισμός, ζωτικότητα, αισιοδοξία. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να είναι σε θέση να οριοθετήσουν τις εσωτερικές τους τάσεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν για προσεγγίσεις και καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει ανοίγματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, οι νέες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε έναρξη σχέσης.  Όσοι διατηρούν σχέση θα περάσουν ευχάριστα με το ταίρι τους, άμεση θα είναι η εκδήλωση των αισθημάτων.

Προσοχή στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, ίσως να υπάρξει ένα είδος εσωτερικής σύγχυσης, καλό θα είναι να ξεκαθαριστούν οι βλέψεις και οι επιθυμίες.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ