Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο είναι μία δύσκολη όψη, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες και έντονες εσωτερικές ανησυχίες. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης, διστακτικότητα θα υπάρξει στα ρίσκα στις πρωτοβουλίες και στις καινούργιες προτάσεις που ενδεχομένως να ακουστούν. Προσοχή στις απαισιόδοξες σκέψεις, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην ανασφάλεια, απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η αισιοδοξία.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή θα βοηθήσει να υπάρξει διαφοροποίηση στον τρόπο σκέψης, θα υπάρξει θετικότητα οργάνωση και συντονισμός. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αιχμηρή αντίληψη, οξυδέρκεια, εργατικότητα και επαγγελματισμός. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συζητήσεις, ο αντικειμενικός τρόπος σκέψης θα βοηθήσει να βρεθούν λύσεις και να υπάρξει συνεννόηση.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα δημιουργήσει την ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Για τους ασυμβίβαστους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να οριοθετηθούν σε πλαίσια και κανόνες. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα υπάρξει διάθεση για δυναμικές επιδιώξεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, στις συζητήσεις δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες. Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρξουν ενθουσιασμοί. Έντονη θα είναι η διαίσθηση, έκταση θα έχει η φαντασία, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα καταφέρουν να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ