Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Σκορπιό, τα συναισθήματα θα έχουν βάθος και έκταση. Η αντίληψη θα είναι αιχμηρή, στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης και δράσης. Προσοχή στην έντονη καχυποψία, κάποιοι ενδεχομένως να βγάλουν στην επιφάνεια τη σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητάς τους. Δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στους αρνητισμούς και στις πονηρές σκέψεις.

Στον αισθηματικό τομέα, προσοχή στην κτητικότητα και στην αμφισβήτηση, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι σκηνές ζήλιας. Απαραίτητο θα είναι να διαχειριστούν οι καταστάσεις με χαλαρότητα, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία. Στον επαγγελματικό τομέα, οι μεθοδικές ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη και την Αφροδίτη, θα κάνει δυναμικές τις διαθέσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και απελευθερωμένες. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, επαγγελματικές και αισθηματικές, ενώ θα υπάρξει δυνατότητα για καινούργιο ξεκίνημα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία φέρνει ανοίγματα σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά, συντονισμένη θα είναι η σκέψη.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα. Ίσως να αποκαλυφθούν γεγονότα που θα αλλάξουν τις διαθέσεις, ενδεχομένως να βγουν στο φως μυστικά και ψέματα.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ