Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύες, έκταση θα δοθεί στη φαντασία και στην πνευματικότητα, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα εμπνευστούν και θα καταφέρουν να δημιουργήσουν.

Στον αισθηματικό τομέα, συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις, οι συζητήσεις θα γίνουν μέσα σε ήρεμο κλίμα, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συνεννοηθούν και να περάσουν ρομαντικές στιγμές.

dianastore
leuki

Προσοχή σε θέματα οικονομικής φύσης, τα ρίσκα θα πρέπει να είναι προσγειωμένα. Έντονη θα είναι η διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και αισθηματικής, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και θα έχουν θετική κατάληξη.

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει ανοίγματα για νέες γνωριμίες, οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να φλερτάρουν, να συναναστραφούν, οι προσεγγίσεις θα είναι οικείες.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία θα απαιτεί συντονισμένη δράση και αντικειμενική σκέψη. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, ωστόσο οι αποφάσεις δεν θα πρέπει να είναι παρορμητικές.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ΕΔΩ

vivliopoleio
stamataki
bestseller
coavacafe