Ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω φέρνει δημιουργικά ανοίγματα σε θέματα καριέρας, αλλά και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με περιουσιακά στοιχεία, καθώς και με οικονομικές υποθέσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμισμός, ανάγκη για σταθεροποίηση και εξασφάλιση.

Στον επαγγελματικό τομέα δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για νέα εγχειρήματα, ωστόσο τα ρίσκα θα πρέπει να είναι προσγειωμένα και πολύ καλά σκεπτόμενα. Όσοι αναζητούν νέα εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο και δημιουργικό.

Στον αισθηματικό τομέα αρκετά σοβαρές θα είναι οι βλέψεις, ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να πάρουν την απόφαση δέσμευσης ή συγκατοίκησης.

Σε ψυχολογικό επίπεδο ενδεχομένως να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, οι ευάλωτοι χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν την εσωστρέφεια και την μελαγχολία, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη διασκέδαση και στην εσωτερική τόνωση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας, θα εκδηλωθεί ανάγκη για αλλαγή και άμεση διαφοροποίηση.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ΕΔΩ

stamataki