Ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό, είναι μία όψη που θα δημιουργήσει ένα είδος εσωτερικής ανησυχίας, ενδεχομένως να διαφοροποιηθεί ο τρόπος σκέψης. Νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, αλλάζουν οι βλέψεις και οι επιθυμίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαναστατικές τάσεις, οι καταπιεσμένοι θα εναντιωθούν σε συνθήκες ασφυκτικές. Προσοχή στις υπερβολές και στις παρορμητικές αποφάσεις.

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, έκταση θα δοθεί στην πνευματικότητα, η διαίσθησή θα είναι σωστή. Στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.

leuki

Στον αισθηματικό τομέα, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες αυθόρμητες και αρκετά απελευθερωμένες. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες αλλά και για επανασυνδέσεις.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Αιγόκερω, έμφαση θα δοθεί στην καριέρα, σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές υποθέσεις, καθώς επίσης και με περιουσιακά στοιχεία. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα αυτοπεποίθηση και επαγγελματισμός. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για νέα εγχειρήματα, για ανάληψη πρωτοβουλιών και ρίσκων.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια υποσυνείδητες φοβίες.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία φέρνει ορθολογισμό και αντικειμενική σκέψη, άμεσες και σωστές θα είναι οι αποφάσεις που θα παρθούν. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης, θα υπάρξουν ανοίγματα, οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να κυλήσουν δημιουργικά.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ΕΔΩ

bestseller
vivliopoleio
stamataki