Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθύες, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευαισθητοποίηση, συμπόνια, κατανόηση, συμπαράσταση. Έκταση θα έχει η διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστό, όμως απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί με τη λογική, κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με χρηματικές ενέργειες και ρίσκα. Οι ευάλωτοι και οι ονειροπόλοι καλό θα είναι να προσπαθήσουν να συγκεντρωθούν στην ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων, προσοχή στις φαντασιώσεις και στις τάσεις φυγής.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα και εξομολογήσεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και η σύνοδος της με τον Δία φέρνουν ευνοϊκά ανοίγματα σε επικοινωνιακό επίπεδο, στις συζητήσεις τα λόγια που θα ακουστούν θα έχουν σαφήνεια και ειλικρίνεια. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα και για νέες επαγγελματικές συνεργασίες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να καταφέρουν να χαλιναγωγήσουν την ορμητικότητα τους. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αντίδραση, βιασύνη, ανυπομονησία. Προσοχή στις υπερβολές και στις εξάρσεις.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki