Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στους Διδύμους, τα χαρακτηριστικά θα είναι ενέργεια, ζωτικότητα, ανάγκη για κοινωνικές επαφές και φιλικές συναναστροφές. Ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις, τα άτομα που ασχολούνται με επικοινωνιακά επαγγέλματα θα έχουν την δυνατότητα να δικτυωθούν και να κάνουν τις κατάλληλες γνωριμίες.

Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες και αυθόρμητες, στα λόγια θα υπάρχει άνεση. Δυσκολία θα παρουσιαστεί στο θέμα της αποφασιστικότητας και της καταστάλαξης, κάποιοι χαρακτήρες θα δυσκολευτούν να σταθεροποιηθούν και να προχωρήσουν στην άμεση λήψη αποφάσεων.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, φέρνει ευχάριστες αποκαλύψεις που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες και αρκετά τολμηρές, στις συναντήσεις θα ακουστούν εξομολογητικά λόγια. Θα υπάρξει δυνατότητα για ξεκαθαρίσματα, φεύγει η ανασφάλεια και η αμφιβολία, τα λόγια που θα ακουστούν θα είναι βάσιμα και θα έχουν ειλικρίνεια.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, η υπεραισιοδοξία και η ανυπομονησία ενδεχομένως να οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες ή αποφάσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, τα βήματα θα πρέπει να είναι συγκρατημένα και συνετά, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και για νέα εγχειρήματα.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki