Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Υδροχόο, έμφαση θα δοθεί στις συλλογικές ενέργειες και στις δραστηριότητες κοινωνικού σκοπού. Θα υπάρξει ανάγκη για άμεση δράση, ωστόσο προσοχή στην ανυπομονησία.  Πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες ιδέες. Οι απόψεις και οι προτάσεις για να βρουν εφαρμογή θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες τεκμηριωμένες και εφικτές.

Προσοχή σε θέματα οικονομικής φύσης, τα ρίσκα θα πρέπει να είναι προσγειωμένα, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές επαφές και γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες.  Ίσως να υπάρξει δυσκολία στο θέμα της δέσμευσης, ενδεχομένως να εκδηλωθεί προτίμηση προς τις χαλαρές ή απρόσωπες επαφές.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Πλούτωνα, δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα.  Προσοχή στη συναισθηματική προσκόλληση και στην εμμονή, καλό θα είναι η σκέψη να απεγκλωβιστεί από τα αρνητικά γεγονότα, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία και στην καχυποψία.

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και εναλλαγές, ίσως να είναι δύσκολο να διατηρηθεί η εσωτερική ισορροπία, θα χρειαστεί προσπάθεια για να σταθεροποιηθεί η συναισθηματική κατάσταση. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η ανυπομονησία, για την ώρα οι συνθήκες δεν θα είναι ευνοϊκές για ριζικές αλλαγές. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα οικονομικά ή αισθηματικά, θα χρειαστεί υπομονή και συντονισμός.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ