Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Υδροχόο, πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, ελκυστικό θα είναι το ασυνήθιστο και το πρωτότυπο. Στον επαγγελματικό τομέα θα ακουστούν καινούργιες ιδέες. Αν οι απόψεις είναι τεκμηριωμένες και βάσιμες, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και συναναστροφές, έμφαση θα δοθεί στις ενέργειες συλλογικής δράσης.

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και απελευθερωμένες, ο αυθορμητισμός θα δώσει ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Ίσως να υπάρξει δυσκολία στο συναισθηματικό δέσιμο, θα χρειαστεί χρόνος. Οι συμπεριφορές δεν θα πρέπει να είναι πιεστικές.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Κρόνο θα υπάρξουν ανοίγματα για επαγγελματικές συζητήσεις. Απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση, οι διαθέσεις θα πρέπει να είναι χαλαρές και οι βλέψεις να πατούν σε σταθερό έδαφος. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί οργανωμένες προσπάθειες, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρόρμηση.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό. Για τους ανεξάρτητους και απελευθερωμένους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να οριοθετηθούν σε πλαίσια. Αν οι συμπεριφορές είναι πιεστικές, θα υπάρξουν αρνητικές αντιδράσεις. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν τα ξεσπάσματα, οι απότομες συμπεριφορές και οι έντονες αντιπαραθέσεις.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ